İn Mari serisinin devamı olan  villa projesi, İmamoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Inmari Prime projesi, kent yaşamının karmaşasından uzaklaşmayı ve doğa ile iç içe bir yaşam konseptini sunmaktadır.

İlkbaharı bin bir renge karışan kuş cıvıltılarıyla, sonbaharı sarının tüm tonlarıyla; her anı kartpostal gibi bir manzarayla doya doya yaşayacağınız bir yer burası. Maviyle yeşilin, hayatla hayalin birbirine karıştığı yepyeni bir öykü. Hayal değil, rüya değil, şehrin içerisinde tüm olumsuzluklardan uzak bir masal. Beylikdüzü’nde kesintisiz deniz manzaralı yeni bir İstanbul.

Yarını bugünden yaşatacak bir proje : Inmari Prime!

Yemyeşil bir bahçe, ufukta hep Marmara’nın mavisi… Ve tertemiz havasıyla hep bir yaşam esintisi. Önde olanların, hayatı değerli kılanların buluşacağı bir yaşam alanı elbette ki çok özel olmalıydı. Modern bir kent yaşamının gerektirdiği tüm beklentiler, tüm doğallığıyla villanızda yaşanacak. İnmari Prime’da konfor yeniden tanımlandı.

Hayaliniz çok özel bir dünyaydı, gerçekleştirdik!

Her biri bağımsız, her biri deniz manzaralı, her biri özel bahçeli. İstanbul’un en farklı ve en değerli projesi. İlk adımında toprağa basmanın, biraz yürüdüğünde denize ulaşmanın doyumsuz keyfi. Sizin için, aileniz için her detayıyla benzersiz bir güzellik tasarlandı. Lüks ve konforun zirvesinde yaşarken, mutluluğu, keyfi, huzuru; en önemlisi kendinizi bulacaksınız.

İn Mari Prime Villa Projesi Beylikdüzü

Geleceğin gelenekle buluştuğu özgün bir mimari…

İstanbul’un kendine has konak mimarisini geleceğe uyarlayan farklı bir yaklaşımla tasarlandı. Geniş ve aydınlık pencereleri, toprak tonlarında renk düzenlemeleri ve her köşesinde yeşilin coşkusu. Yaşayana mutluluk veren renkli, ahenkli bir dizayn. Bahçesinden odalarına, her alanda tam kullanımıyla üst düzey bir planlama ve rafine bir zevkin yansıması.

İnmari Prime’ı, “ kalite ve konfor” standartlarının ötesinde kurduk…

Kaliteyle ilgili tüm ilhamımızı sizin hayata bakışınızdan aldık. Anahtarınızdan başlayarak, el attığınız, kullandığınız, yaşadığınız her birimde, her ayrıntıda, Inmari Prime’ın statüko ve standartlar ötesi kalite ve konfor konseptini hissedebilmeniz için, villanızı, dünya markalarının her biri ötekinden seçkin ürünleriyle donattık… Bu yüzden, uygulanan inşaat teknolojisinden kullanılan tüm malzemeye, her şey, birinci sınıf; kapı ve pencereler, döşemeler, ankastreler, armatürler… Hepsi sizin hayat çizginize göre

Salonunuzda, odalarınızda, sadece mutluluğun şen kahkahaları…

Televizyon seyrederken, müzik dinlerken, oğlunuzla “play-station”, kızınızla “scrabble” oynar, konuklarınızı ağırlar, ya da eşinizle mutlu bir yuvaya sahip olmanın tadını çıkarırken, salonunuzda, balkonunuzda, terasınızda, odalarınızda; pencerenizi açar ya da kapınızı kaparken, hep, ama hep, evinize hakim tek atmosfer mutluluk olacak!

Hayat boyu, hayat dolu…

Mutluluk içinde bir ailenin buluşacağı kahvaltı ya da akşam yemeği sofralarınızda, tatil günlerinizin bahçe brunchlarında, konuklarınız için hazırlayacağınız ziyafet sofralarında, eksiksiz bir güzellik saracak her yanınızı. Sıcak yaz günlerinde havuzunuzda kulaç atarken yorgunlarınızdan arınıp dingin bir ruh haliyle belki de şarkılarınız neşeyle bahçenizde yankılanacak. Yeşille mavi, sporla sağlık hep iç içe olacak hayatınızda…

Kısıklı Park Projesi Satışa Çıkıyor Kısıklı Park Projesi Satışa Çıkıyor

Her anınız güven içinde!

Uluslararası standartlarda deprem ve yangın güvenliğine sahip İnmari Prime’da her şey huzurunuz için. 7/24 kapalı devre kamera sistemi ve güvenlik hizmetinden taşıt tanıma özellikli otoparklara kadar her şey, sorunsuz bir yaşamı eşsiz bir atmosferde yaşayabilmeniz için eksiksiz bir konseptte tasarlandı. Kişisel alanınıza sizin izniniz olmadan kimsenin giremeyeceği korunaklı bir yuva burası.

Hayatınıza değer katacak!

istanbul’a, marmara’ya, kente, doğaya… kısaca hayata, bambaşka bir açıdan bakan Beylikdüzü’nün en görkemli lokasyonunda. bugünü yaşamak, yarınları kazanmanız için. Inmari Pime, sunduğu sınırsız yaşam konforuyla size ve ailenize değer katacak. Burada günü de, geceyi de, bugünü de, geleceği de kazanacaksınız.

Projede villa tipleri, büyüklükleri, ödeme planı, teslim tarihi, fiyat listesi hakkında detaylar haberimizin devamında yer almaktadır