3S Kale Holding’in imzasını taşıyan 3S Firuze Konakları, uzman işçilik ve kalite anlayışıyla fark yaratıyor. 3S Firuze Konakları, sakinlerine güvenilir ve kaliteli bir yaşam fırsatı sunuyor. Mahalle kültürünü yansıtan yatay mimarisiyle dikkat çeken 3S Firuze Konakları’nda son 30 daire sahiplerini bekliyor.





Avcılar bölgesinde yatay mimarisi ve dayanaklı yapıları ile öne çıkan 3S Firuze Konakları’nda malzeme kalitesi ve deneyimli iş gücünün önemi projenin inşasında en önemli detaylar arasında yer aldı. Kullanılan yapı malzemeleri ve çalışanlarının eğitimi konusunda bütün proje boyunca çok hassas davranılan 3S Firuze Konakları’nda güvenli bir yaşam alanı için her ayrıntı düşünüldü.





İnşaat alanı ve konut adedi itibarıyla Avcılar’ın E-5 aksındaki en büyük proje olan 3S Firuze Konakları’nda, 2+1 ev seçeneğindeki son 30 daire için fiyatlar 673.000 TL’den başlıyor. Ödeme seçeneklerinde banka kredisini tercih edenler için 0,79 kredi oranı ve 180 aya varan vade seçenekleri var. 





Yüzde 70’i yeşil ve sosyal alanlara ayrılan projede, çocuklar için basketbol/futbol sahası; farklı yaş gruplarına yönelik çocuk oyun alanları, kapalı oyun alanı, açık yüzme havuzu; yetişkinler için ise yaklaşık 540 m² kapalı spor salonu, sauna, bilardo, masa tenisi gibi oyunların oynanabileceği hobi alanı, kapalı sinema salonu, açık yüzme havuzu, yürüyüş yolları gibi sosyal alanlar 3S Firuze Konakları sakinlerinin sosyal yaşamına değer katıyor. 





Ortak kat bahçeleri ve ferah tasarımıyla seçkin bir görünüm sunuyor. İstanbul Üniversitesi Avcılar kampüsüne yakınlığı dolayısıyla yüksek kiralama potansiyeline sahip proje aynı zamanda Aydın Üniversitesi, Arel Üniversitesi, Gelişim Üniversitesi, Kültür Üniversitesi’ne de yakın bir konuma sahip. E-5, Avcılar İstanbul Üniversitesi Metrobüs Durağı ve yakın zamanda yapımı planlanan Yenikapı-Büyükçekmece Metrosu’na ise sadece yürüme mesafesinde bulunmasıyla da ulaşım kolaylığı sağlıyor.





Seçkin markalardan yüksek standartlı malzemelerden yararlanıldı





3S Kale’nin yüksek standartlardaki kalite anlayışı, malzeme seçimi ve uzman bir işçilikle hayata geçirilen Projede kaliteli ve konforlu bir yaşam için mutfak dolapları Lineadecor, mutfak tezgâhı Çimstone, banyo dolapları, vitrifiyeler ve armatürler Kale Banyo, banyo seramikleri Çanakkale Seramik, beyaz eşya Siemens, klima Mitsubishi Electric, pencere doğramaları Winsa, asansör Otis, çelik kapı Kale Çelik Kapı, iç kapılar Artella’dan tedarik edilirken, dış cephede ise Kalesinterflex tercih edildi.