Sektörün önde gelen isimlerini bir araya getiren İnşaat ve Konut Konferansı'nın yedincisi 15 ocak 2019 tarihinde düzenlenecek.





7. İnşaat ve Konut Konferansı’nın yeri ve tarihi belli oldu. Konferansı düzenleyen Eventuum’dan yapılan açıklamaya göre 15 ocak 2019 salı günü yapılacak konferans Ataşehir’deki Sheraton Grand Hotel’de gerçekleştirilecek.





Konferansla birlikte bir araya gelecek olan sektörün önde gelen isimleri, patronlar, sivil toplum kurluşları üyeleri, sektör paydaşları, üst düzey çalışanlar bu prestijli konferansta inşaat sektörünün mevcut durumunun analizini yapacak ve gelecek projeksiyonları konuşulacak.





İlk olarak 2012 yılında düzenlenmeye başlayan konferans bugüne kadar 1500’ü aşkın sayıda değerli ismi ağırladı.









Yedi yıldan bu yana düzenli organize ettikleri konferansın sektöre sağladığı katkılar sebebiyle heyecan içinde beklenen büyük bir buluşmaya dönüştüğünü ifade eden Eventuum Genel Müdürü Pınar Kopuz; her sene olduğu gibi bu sene de konfenansta birbirlerinden değerli isimleri konuk edeceklerine dikkat çekerek inşaat sektörüyle ilgili yatırımcı, uygulayıcı ve tüm karar vericileri bir araya getirerek işbirliği fırsatlarına ve bilgi alışverişine zemin oluşturmayı hedeflediklerini kaydetti.





Konferansa katılmak isteyenler +90 212 258 48 50 numaralı telefondan veya  [email protected] e-posta adresine mail göndererek bilgi alabilir.