Antalya’da inşaat sektörünün iki güçlü oyuncusu SERT Yapı ve RG İnşaat’ın konsorsiyumu ile kurulan Aderan Global; mimarisi, lokasyon değeri ve sosyal donatıları ile ‘yaşam ve yatırım’ değeri sunan Kundu Kanyon Projesi’nin inşaatına başladı. Farklı metrekare ve tiplerde 156 adet dairenin yer aldığı proje, Aderan Global imzası ve inşaat kalitesi ile uzun yıllar değerini koruyacak… Yatay mimarisi ve birbirine paralel 2’şer bloktan oluşan Kundu Kanyon’un Mart 2024’te teslim edilmesi hedefleniyor.

Aderan Global

Siltaş Yapı’dan isteyenleri ‘ev’lendirecek kampanya Siltaş Yapı’dan isteyenleri ‘ev’lendirecek kampanya

Akdeniz bölgesinde turizmin en canlı noktalarından biri olarak öne çıkan ve Antalya’nın hızla gelişen bölgesi Kundu, lüks konut projeleriyle dört mevsim cazibe merkezi oluyor. İnşaat ve mimari tecrübesiyle bölgede fark yaratan iki büyük şirketin güçlerini birleştirdikleri ‘Aderan Global’ güvencesiyle inşasına başlanan Kundu Kanyon projesi, her mevsim nitelikli yaşam vaadiyle dikkat çekiyor. Lüks ve konforu mimari estetikle buluşturarak modern yaşamın ve doğanın mükemmel bir birleşimini sunan Kundu Kanyon, sosyal donatıları, ve inşaat kalitesi ile de öne çıkıyor. 14.300 m² alan üzerine tasarlanan proje, kapalı otopark, sauna, fitness, açık yüzme havuzu ve çocuk havuzu, güvenlik sistemi, çocuk oyun alanları ve jeneratör sistemi ile keyifli yaşamın kapılarını aralıyor. Yaşam ve yatırım değeriyle öne çıkan Kundu Kanyon, 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere farklı daire tiplerine sahip…

Şehrin karmaşasından uzak, sosyal yaşama bir adım…

Antalya’nın plajları ile ünlü Kundu bölgesi lüks otellerin yanı sıra son yıllarda nitelikli konut projeleri ile de cazibe merkezi olarak öne çıkıyor. Şehrin karmaşasından uzak, ancak sosyal yaşam alanlarına yakınlığı ile yatırım değeri her geçen gün artan Kundu Bölgesi’nde inşasına başlanan Kundu Kanyon projesi, şehir merkezine, Lara Plajı’na ve Antalya Havalimanı’na yakınlığı ile dikkat çekiyor. Yerli ve yabancıların yoğun ilgi gösterdiği proje, kira ve bölge değer getirisi yanı sıra kaliteli inşaatı, yatay mimariye sahip güvenli konut yaklaşımı, deprem, yapı denetim ve yangın yönetmeliğine uygunluk esası ile inşaa ediliyor.  

Yıllara dayanan inşaat tecrübesi ile ‘Aderan Global’ güvencesi

İnşaat sektöründe uzun yıllara dayalı tecrübeye sahip Sert Yapı ve Mitsubishi distribütörlüğünün yanı sıra geliştirdiği inşaatlar ile sektörde güvenilir ve güçlü konuma sahip RG İnşaat konsorsiyumu ile Antalya'nın en iyi lokasyonlarında özel projeleri hayata geçiren Aderan Global; nitelikli ve güvenilir yapılar inşa ederek yaşam ve yatırım değeri yaratıyor. Gayrimenkul geliştirmeden turizme, inşaat, enerji ve eğitim yatırımlarına kadar birçok alanda nitelikli, yenilikçi ve güvenilir projeleri hayata geçiren Aderan Global, yaşama değer katan proje yatırımları yapıyor. Aderan Global; Meidan Plaza, First Classe, Villa Classe, Classe Green, Harmoni gibi projelerin yanı sıra LIU Resorts, Sirius Deluxe Otel ve Bodrum’da yeni hayata geçireceği otel gibi turizm yatırımları ile de adından söz ettiriyor. Belek’teki Fenerbahçe Tesisleri’nin de inşasını tamamlayarak yeni nesil mimariye katkı sağlayan Aderan Global, aynı zamanda bölgenin en nitelikli eğitim kurumu olarak dikkat çeken Bahçeşehir Koleji Antalya Parkorman Batı Kampüsü’nü de teslim ederek eğitim hayatına kazandırdı.