Reportage Türkiye’den Prestij ve Konforu Bir Arada Sunan Benzersiz Bir Villa Projesi: Afra Park Bahçeşehir İstanbul’un önemli uydu kent projelerinden biri olarak Bahçeşehir; yenilikçi altyapısı ve modern yaşam olanaklarıyla da öne çıkıyor. Bahçeşehir 1. Kısımda yer alan Afra Park’ın, İstanbul Havalimanına, hastanelere, üniversitelere, alışveriş merkezlerine, Karadeniz kıyısına ve birçok önemli noktaya olan yakınlığı projenin cazibesini artırıyor. 24 bin metrekare alan üzerine kurulu proje, toplam 177 villadan oluşuyor. Mükemmel planlanmış topografik düzenleme sayesinde her villada doğal park cephesi yer alırken, her villaya ait özel bahçenin bulunması ve bunlara ek olarak site içinde doğal park imkanının olması, villa sahiplerinin şehrin karmaşasından uzaklaşıp zihnen ve bedenen dinlenmelerine olanak sunuyor. Doğanın içinde, Modern Avrupa Mimarisinin en güzel örneğini sunan Afra Park; 2+1’den 4+1’e farklı büyüklükteki Sıra Villa seçenekleri ve müstakil villa alternatifleriyle her bütçeye uygun çözümler sunuyor. Oyun ve spor alanları, yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, çok amaçlı spor sahası, açık hava satranç ve masa tenisi alanları, kamelyalar, fitness salonu, toplantı odası, buhar ve sauna odaları her villaya özel otopark alanları, elektrikli araç şarj istasyonları gibi tüm imkanların elinizin altında olması hayatı dolu dolu yaşamanıza imkan veriyor.

Reportage Türkiye, Türkiye'nin hem Avrupalı hem de Asyalı komşularından ilham alan zengin mimari mirasını temel alarak benzersiz modern şehirler ve canlı yaşam alanları yaratmayı hedefliyor. Afra Park, şehir yaşamının lüks ve konforunu Bahçeşehir'in doğal manzarasının huzuruyla birleştiren kusursuz bir sıra villa koleksiyonu sunuyor. Bu prestijli projedeki her villa, doğal ışıkla dolu geniş iç mekanlar ve lüks olanaklarla sakinlerine ev sahipliği yapacak şekilde özenle tasarlandı.

Flamingo Sarıyer Projesi  Şimdi Satışta Flamingo Sarıyer Projesi Şimdi Satışta

Bahçeşehir

Bahçeşehir, modernliğin ve lüksün yeni merkezi haline gelirken aynı zamanda bu bölgede yaşayanları İstanbul'un doğal güzellikleriyle de buluşturuyor. Merkezi bölge, şehrin Avrupa yakasında yer alırken, İstanbul'un en modern ve dikkat çekici simge yapılarından bazılarına da ev sahipliği yapmaktadır. Etkileyici kentsel portföyünü kanıtlayan Bahçeşehir, Avrupa'nın en önde gelen sağlık merkezlerine olan yakınlığıyla dünyanın dört bir yanından medikal turizm için tercih edilen saygın bir destinasyonu haline de gelmiştir. Bunlara ek olarak birçok okul, üniversite, alışveriş ve eğlenme merkezi, sosyal tesisler de bölge sınırları içinde yer alırken İstanbul Havalimanı'na olan yakınlığı Bahçeşehir'in çekiciliğini de artırmaktadır.

Daire Tipleri:

2 + 1 Sıra Villa - Tip A

2 + 1 Sıra Villa- Tip B

2 + 1 Sıra Villa - Tip C

3 + 1 Sıra Villa - Tip A

3 + 1 Sıra Villa - Tip B

3 + 1 Sıra Villa - Tip C

3.5 + 1 Sıra Villa - Tip A

3.5 + 1 Sıra Villa - Tip D

4 + 1 Sıra Villa - Tip A

4 + 1 Sıra Villa - Tip B

4.5 + 1 Sıra Villa - Tip C

Güncel Fiyat Bilgisi İçin İletişim Numarasından Arayabilirsiniz.

İletişim: +90 444 4 515

Editör: Kadir Özel