İhlas Holding iştiraklerinden İhlas Yapı, Bizim Evler Güzelce, Marmara Evleri 4 ve Bizim Evler 8 projelerini lanse etti. Toplamda 770 milyon liralık yatırım maliyetine sahip olan projelerin lansmanı, İhlas Holding merkez binasında gerçekleşti.


İhlas Holding'in temel taşı Türkiye Gazetesi'dir

Lansmanda İhlas Holding'in geçmişi ve İhlas Yapı'nın hayata geçirdiği projelerden bahseden İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören ‘'22 Nisan'da İhlas Holding'in temel taşı olan Türkiye Gazetesi 49 yaşına girdi. Kurucusu Dr. Enver Ören'dir, bunu gururla söylemeye devam ediyoruz. Kuruluş ilkeleri değişmeyen en eski gazete Türkiye Gazetesi'dir. İhlas Holding'in temel taşı Türkiye Gazetesi'dir' ifadelerini kullandı.

Ispartakule bölgesi Bizim Evler olarak anılmaya başladı

İhlas Holding'in inşaat sektörüne giriş sürecini anlatan Ahmet Mücahid Ören ‘'28 sene önce ise inşaat sektörüne giriş yaptık. Ispartakule bölgesi Bizim Evler diye anılmaya başladı. Yaptığımız işlerin hepsinde biz içerisinde olsak ne yapardık, nasıl rahat ederdik diye düşündük ve ona göre üretim yaptık. Biz burada herkesin rahat yaşaması için çalıştık. Hiçbir projemizde sıkıntı yaşamadık. Evimizde misafir ağırlıyormuşuz gibi alanlar ürettik'' dedi.

 

Yarınımız, bugünümüzden daha iyi olacak inancıyla çalışıyoruz

Hayata geçirdikleri yeni projeleri en kısa süre içerisinde teslim etmeyi hedeflediklerini belirten Ören ‘'Bugün tanıtımı yapılan projeler en kısa süre içerisinde tamamlanacak. Bizim Evler markası sekizinci etaba geldi. Bu markalar İstanbul'la bütünleşti. Hata yapmadan sürdürülebilir olmak önemli. Yarınımız bugünümüzden daha iyi olacak inancıyla çalışıyoruz, yılmıyoruz. Hiçbir zaman geri atmadan çalışıyoruz. Daha iyi yerlere gideceğiz, daha iyi yerlerde olacağız. Dünya çalkantılı süreçten geçiyor ancak biz kendi yaptığımız işlere güveniyoruz'' diye konuştu.

 

Kaynak: www.emlaktasondakika.com