Son olarak İsviçre’den altın seviyesinde CSC sertifikası almaya hak kazanan şirket, düzenlenen törenle belgelerini teslim aldı.

DiafonBox ile kablo ve cihaz değiştirmeye gerek kalmadan tüm evler akıllanacak DiafonBox ile kablo ve cihaz değiştirmeye gerek kalmadan tüm evler akıllanacak

Nitelikli alt yapı ve üst yapı binalarında imzası bulunan Albayrak Beton, kaliteli ve başarılı çalışmalarını taçlandırmaya devam ediyor. Metrolardan kamu binalarına, alt yapıdan eğitim kurumlarına ve nitelikli gayrimenkul projelerine kadar geniş bir yelpazede hizmet veren Albayrak Beton, layık görüldüğü uluslararası sertifikaları düzenlenen bir törenle teslim aldı.

 

Pek çok alanda farklı belgelendirme ve sertifikalara sahip olan Albayrak Beton, son olarak altın seviyesinde CSC sertifikasına layık görülmüştü. Albayrak Beton’un Yenidoğan Hazır Beton Tesisi, Türkiye Hazır Beton Birliği’nin ürün belgelendirme kuruluşu Kalite Güvence Sistemi (KGS)’nin yaptığı denetimler sonucunda ‘altın’ seviyesinde belgelendirilmişti. Belgelerin teslim edildiği tören, Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık’ın da aralarında bulunduğu birlik ve Albayrak Beton temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.

 

Sertifikaların takdim edildiği törende kısa bir konuşma yapan Albayrak Beton Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Albayrak, CSC’nin, çimento ve agrega gibi beton bileşenleri için bütün dünyada kabul gören bir ürün olduğunu gösteren bir belgelendirme sistemi olduğuna dikkat çekti.

Albayrak “Faaliyetimiz, 1984 yılında inşaat malzemeleri satışı ile başladı. 2003 yılında hazır beton üretimine başladık. ‘Geleceği güvenle inşa eder’ sloganını benimsedik ve hem hazır betonda hem de inşaat üretiminde güvenilir marka olma başarısını elde ettik. Şimdi de bu başarımızı, İsviçre merkezli Beton Sürdürebilirlik Konseyi’nin (The Concrete Sustainability Council) CSC sertifikalarıyla tescilledik. Çalışmalarımızı artan bir ivmeyle ve yeni yatırımlarla sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

www.albayrakbeton.com.tr

Albayrak Beton hakkında:

Albayrak Beton’un temelleri, 1984 yılında inşaat malzemeleri satışı ve lojistik hizmetleri alanında hizmet vermek üzere aile şirketi olarak atıldı. Marmara depremi sonrasında konut ve inşaat malzemeleri üretimi alanında köklü değişikliklerin zorunlu olduğu gerçeğinden yola çıkarak hazır beton sektörüne adım atma kararı alındı. 2003 yılında Şeref, Osman ve Erdal Albayrak kardeşler hazır beton sektöründe yatırım yaparak Albayrak Beton’u kurdu. Kısa zamanda bölgesel pazarda ciddi bir yer edinen Albayrak Beton, inşaat sektörünün önde gelen firmalarına hizmet vermeye başladı. 2014 yılından itibaren Üsküdar -Çekmeköy Metro Hattı Projesi ile beraber birçok metro projesine beton tedariği sağlayarak mega projelere imza atan şirket, madencilik, inşaat ve enerji sektörlerinde de ciddi yatırımlar yaparak iş alanlarını genişletti. Albayrak Beton bugün; dört hazır beton santrali, yıllık 1,5 milyon metreküp beton üretim kapasitesi ve 111 araçlık makine parkı ile sektörünün lider firmaları arasında yer alıyor. 2023 yılı itibariyle ise inşaat sektörüne de adım atan şirket, şu ana kadar altı projede toplam 411 bağımsız bölümü hayata geçirdi. Albayrak Beton, halihazırda Şile’de ‘Teraphill 15’ ve Çekmeköy’de ‘Moonpark Koru’ projelerinin inşaatını sürdürüyor. Şirket, bu yıl içerisinde iki yeni projeyi daha hayata geçirmek üzere çalışmalarını yürütüyor.

Editör: Kadir Özel