Türk-Lübnan ortaklı Boss4 Gayrimenkul İnşaat San.  Dış Tic. A.Ş. gayrimenkul sektörüne Alya Grandis projesi ile merhaba dedi.  İstanbul Beylikdüzü’nde prestij caddesi Adnan Kahveci Bulvarı üzerinde inşa edilen Alya Grandis, yatay mimarisi, katta villa keyfi sunması, garden house daireleri ile bölgenin marka değerini yükseltmeye aday.

“Yaşaması ayrıcalıklı, yarınları kazançlı” sloganıyla satışa çıkartılan Alya Grandis’teki konutların yüzde 17’si ön satış döneminde sahibini buldu. Ortalama metrekare fiyatı 4 bin TL seviyesinde açıklanan Alya Grandis’te satılacak ilk 20 konut için lansmana özel ayrıcalıklar da sunuluyor.



Ortakları arasında inşaat, tekstil, moda ve kimya alanlarında faaliyet gösteren, Türkiye’nin önde gelen sanayicilerinden Akkuş Grubun da bulunduğu Boss4 Gayrimenkul İnşaat şirketi yöneticileri, İstanbul’da düzenlenen basın toplantısında gayrimenkul editörleri ile bir araya geldi. Shangri_La Bosphorus Oteli’nde düzenlenen toplantıya; Boss4 Gayrimenkul İnşaat A.Ş. Kurucu Ortağı Abdülkadir Akkuş, Boss4 Gayrimenkul İnşaat A.Ş. Kurucu Ortağı Ahmet El Khatip,  Boss4 Gayrimenkul İnşaat A.Ş. CEO’su Dr. Abdullah Demir, Alya Grandis Satış ve Pazarlama Koordinatörü Hakan Sabbağ , mimar Hakan Saçık ve Boss4 Gayrimenkul İnşaat A.Ş. Yöneticilerinden Vali Mehmet Türkoğlu katıldı. Toplantıda şirketin 100 milyon TL büyüklüğe sahip butik konut projesi Alya Grandis hakkındaki detaylar paylaşıldı.

Basın toplantısında konuşan Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Akkuş Gayrimenkul olarak 4 yıldır inovatif yaklaşım ve kalite anlayışı ile Beylikdüzü bölgesinde Alya adı altında tercih edilen bir marka değeri oluşturduklarını söyledi.  Alya markasıyla bugüne kadar 3 ayrı konut projesi yaptıklarını ifade eden Abdülkadir Akkuş, 4. projede ise yollarının Lübnanlı yatırımcı grubu Westanbul ile kesiştiğini açıkladı.

Akkuş “Sayın Ahmet El Khatip ve ekibi İstanbul’da yaptıkları araştırmalarda bizim projelerimizi inceleme imkanı bulmuşlar. İstanbul’da geliştirmek istedikleri gayrimenkul projesi için aradıkları nitelikleri Alya’da ve Akkuş Grup’ta buldular. Birlikte yeni projeler geliştirme kararı almamızın ardından Boss4 Gayrimenkul İnşaat adı altında yeni bir şirket kurarak harekete geçtik” dedi.