Anadolu’nun büyüğü Seha Yapı konut piyasasını canlandıracak tarihi kampanyaya tam destek oluyor, Zermeram’ın 2. etabında peşinde yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor.


İttifak Holding’in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı, Anadolu’nun en büyük su temalı karma konut projesi Zermeram’da konut sahibi olmayı kolaylaştıran yeni bir kampanyaya başlattı.

Konya’nın en değerli ve en büyük imarlı arazisi üzerinde Seha Yapı imzası ile yükselen Zermeram projesinin 2.etabında geçerli olan kampanyada peşin alımlarda yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor.

Yüzde 20 indirim kampanyasının yanı sıra banka ve kefil kullanmadan, peşinatsız veya 3.000 TL’den başlayan taksitlerle 40 ay vade farksız konut sahibi olma imkânı da Zermeram’da devam ediyor.

Büyümek için atılacak her adımın yanında olacağız…

Tarihi kampanyaya verdikleri destekle ilgili konuşan Seha Yapı Genel Müdürü İskender Uslu, “Sektörün bir üyesi olarak devletimizden gelen çağrıya, Türkiye’nin en büyük yapı şirketleri ile birlikte biz de en gözde projemiz Zermeram’ı dâhil ederek destek oluyoruz. Bu İttifakın ekonominin dişlilerinin hızlandırılması ve sektöre yeni bir nefes aldırmak adına önemli bir girişim olduğunu düşünüyoruz. Bildiğiniz üzere gayrimenkul sektörü ülke ekonomisinin lokomotifi durumunda, doğrudan ve dolaylı olarak 250’ye yakın alt sektörü etkiliyor bu durumdayken büyümek için atılacak her adımın yanında olacağız.

İlk etabı 2019’da teslim edilecek Zermeram projemizde peşinde yüzde 20 indirim kampanyasının dışında banka ve kefil kullanmadan, peşinatsız veya 3.000 TL ‘den başlayan taksitlerle 40 ay vade farksız konut sahibi olma imkânınız devam ediyor.

Zermeram ile birlikte satışta olan diğer projelerimizde de tüketiciyi cezbedecek avantajlar sunuyoruz. Yeni projemiz 7 Renk Selçuklu’da “lansmandan önce son fırsat” kampanyası ile peşinde yüzde 15 indirim ya da vade farksız 60 ay taksit imkanı sunarken Seha Kanyonpark Evleri’nde 2.475 TL’den başlayan taksitlerle vade farksız 40 ay taksit yapabiliyoruz. İstanbul Başakşehir’in en büyük projesi 3. İstanbul’da ise isterseniz yüzde 1 peşinatlar isterseniz 2019’a kadar taksitleriniz bizden kampanyası ile konut sahibi olma imkanı sunuyoruz.”

Zermeram çevre dostu kimliği ile de dikkat çekiyor

Anadolu topraklarında bugüne kadar yapılmış en iyi ve en büyük yaşam projelerinden biri olan Zermeram, 320 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Yüzde 70 gibi önemli bir oranı gri ve yeşil peyzajdan oluşan Zermeram nefes alan yemyeşil bir proje olarak kurgulandı. Çevreci bir kimliği de bulunan Zermeram’da kojenerasyon sistemi ile üretilecek elektrik enerjisi sayesinde enerji tasarrufu sağlanırken, gri su arıtma tesisi ve yağmur suyu geri kazanımı ile yeşil alanların sulaması da tasarruflu hale getirildi.

Zermeram’ın 17 bin 500 metrekaresi biyolojik gölet, 240 bin metrekaresi gri ve yeşil peyzaj, 2.750 metrekaresi sağlıklı yaşam merkezi ve 9.222 metrekaresi de alışveriş merkezi olarak tasarlandı. Brüt 120 ile 1.052 metrekare aralığında inşa edilen Zermeram’da toplamda 1.077 konut bulunuyor. Projede yer alan Arasta AVM ise 39 mağaza, 2 adet çok amaçlı salon, 1 adet restoran ve 1 adet marketten oluşuyor.

Zermeram projesinde 72 adet 2+1 konut tipiyle birlikte 249 adet 3+1, 218 adet 4+1, 256 adet 4,5+1, 200 adet 5+1, 1 adet 5,5+1, 23 adet de 6,5+1 konut yapılıyor. Projede, 14 bahçe dubleks yer alırken 9 adet yalı, 35 adet de villa bulunuyor.