Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren firması AND Gayrimenkul, gayrimenkul sektöründe başlayan büyük kampanyaya AND Pastel projesi ile dahil oluyor.




Kampanyaya ek olarak 2 farklı ödeme modelini de hayata geçiriyor.

AND Gayrimenkul, Emlak Konut öncülüğünde, KONUTDER, İNDER gibi sektörel derneklerin desteğiyle başlayan ‘’Türkiye İçin Kazanç Vakti’’ kampanyasına GYODER üyesi olarak destek veriyor.



Kampanya kapsamında AND Pastel’de şirket bünyesinde yüzde 0.98 faiz oranı ile 120 ay vadelendirme, yüzde 10 peşinat ve yüzde 10 indirim uygulanıyor. Sınırlı sayıda daire için 31 Ekim 2018’e kadar devam edecek kampanyada ev sahibi olmak isteyenlere aynı zamanda döviz ya da altınlarını peşinata çevirme ve bir yıl boyunca paralarının getirisini garantiye alma imkanı sunuluyor.

AND Pastel’den 2 Kampanya Daha

AND Gayrimenkul, Emlak Konut kampanyasındaki avantajların dışında müşterilerinin satın alacakları evleri ve yaşamı test edebilmelerine imkan sağlayan yeni bir iş modelini de hayata geçiriyor. ‘‘Yaşamı Deneyimle’’ adı verilen bu model altında ev sahibi olmak isteyenlerin birikimlerini değerlendirebilecekleri ve yatırımlarını garanti altına alabilecekleri 2 farklı kampanya bulunuyor.



Kartal'ın en büyük ölçekli projelerinden biri olan AND Pastel'deki bu kampanyalar sınırlı sayıda daire için geçerli olacak.

1 Yıl Deneyimle, Kazancını Garantile

AND Gayrimenkul, Temmuz 2018’de teslimlerin başladığı AND Pastel’de daire satın almayı düşünenlere uzun yıllar yaşayacakları evi 1 yıl boyunca deneyimleme imkanı veriyor. Üstelik, peşin alımlarda geçerli olan kampanya hem alırken hem de satarken kazandırıyor. Satın alırken evin fiyatı üzerinden yüzde 20 indirim sunuluyor. Ev sahibi hemen evine taşınabiliyor. 1 yıl boyunca yaşadıktan sonra vazgeçmesi halinde ise yüzde 20 prim ile evini satma garantisi veriliyor.

Kiralarınız Eve Dönüşsün

AND Gayrimenkul, satın alma kararını hemen vermekte zorlananlara ve kira ödediği için oturacağı evin peşinatını biriktiremeyenlere yeni bir kampanya sunuyor. Kampanyaya dahil olmak isteyen müşteriler AND Pastel’de kiracı olarak yaşamaya başlıyor. 24 aylık kira bedeli depozito olarak alınıyor. 2 yıl içinde aynı evi satın almak isteyenlerin, depozitosu ve ödediği kiralar evin bedelinden düşürülüyor. 2 yılın sonunda çıkmak isteyenler ise depozitosunu geri alabiliyor.

AND Gayrimenkul Hakkında

AND Gayrimenkul, gayrimenkul geliştirme - yatırım - yönetim alanlarında faaliyet göstermektedir. Anadolu Grubu’nun yüzde yüz iştiraki olarak Kasım 2011’de faaliyetlerine başlayan AND Gayrimenkul, yap-sat değil “YAP-YAŞAT” felsefesi ile projelerini hayata geçirmektedir. Planlı ve profesyonel bir yaklaşımla, müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerine en uygun çözümleri sunmak amacı ile hayata geçirdiği ilk ofis projesi AND Kozyatağı’nda yaşam başlamıştır. Proje AND Gayrimenkul’ün bina yönetim markası olan GRID tarafından yönetilmektedir. AND Gayrimenkul’un ikinci projesi olan karma kullanımlı konut projesi AND Pastel ise yükselen değer Kartal’a “Yeni Nesil Mahalle” anlayışını getiriyor.

AND Pastel Hakkında

Kartal’da, Adalar ve deniz manzarasına hâkim evleriyle; İstanbul’un ana ulaşım akslarından E-5’in hemen yanında, metroya yürüme mesafesinde yer alan konumu ile dikkat çeken AND Pastel, 7 blok ve 1250 konuttan oluşuyor. HPP Architects tarafından tasarlanan proje ‘Yeni Nesil Mahalle’ konseptiyle geçmişin özlem duyulan mahalle yaşamını yeni nesil ihtiyaçlara cevap verecek şekilde yeniden tanımlıyor. AND Pastel, Sign of the City Awards – ‘Türkiye’nin En iyi Konut Projesi’ ve European Property Awards – ‘Avrupa’nın En iyi Peyzaj Mimarisi’ de dahil olmak üzere 8 farklı ulusal ve uluslararası ödüle layık görüldü. Proje, sağlık kurumundan, okul öncesi eğitim kurumuna, alışveriş alanlarından, yeme – içme olanaklarına kadar bir mahallenin ihtiyaç duyacağı pek çok fonksiyon ve daha birçok sosyal aktivite alanı ile hayatın içinde keyifli anılar biriktirilebilecek bir mahalle vaat ediyor.