Ankara’nın yeni gözde lokasyonu Ovacık’ta inşa edilen Ova Kule, 86 metre kule, 2,80 metre tavan yüksekliğinin yanı sıra, yerleşiminde bulunan yüzlerce dönümlük yeşil ve sosyal donatı alanı ile Başkent’in en ferah ve fonksiyonel konut projesi olacak.

Ova Kule’yi, kendilerine ve kamu kuruluşlarına ait toplamda 453 dönüm alanda bulunan park, eğitim ve sosyal donatı alanları içinde hayata geçirdiklerini belirten İpektaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet İpek, tüm projelerinde lokasyon, mimari ve fiyat kıstasını her zaman ön planda tuttuklarını kaydetti.

“Gelişi güzel dikilmiş binalar”ın insan psikolojisine olumsuz etkisine dikkati çeken İpek, şöyle devam etti:

“Mutlu ve huzurlu bir hayat için iyi kurgulanmış projelerden ev satın almak çok önemli. Artık olay bina değil, yaşam alanı üretmek. Bu yaşam alanı içerisine yeşil alan, spor yapılacak mekanlar, hobilere yönelik donatılar eklemek. Biz de Ova Kule’yi bu düşünceyle, insanların her köşesinde nefes alacağı bir proje olarak kurguladık. İpektaş olarak, doğru lokasyonlarda konumlandırılmış, yatırım gücü yüksek, doğayla iç içe ve yakın gelecekten esinlenmiş yaşam alanları sunmak bizim çıkış noktamız. Ova Kule de iç mimarisinden, peyzajına; 453 dönümlük yeşil arazide bulunan sosyal donatı alanlarından, parkına; çocuklara özel alanlarından, geniş otoparkına kadar bahsettiğimiz tüm bu ihtiyaçlara karşılık veriyor.”