Ankara’nın ilk, Türkiye’nin ikinci alışveriş merkezi olan ve kulesi ile Ankara’nın sembolü haline gelen Atakule, 29 Ekim’de gerçekleştirdiği görkemli açılış ile geri döndü.

Ankaralıların yoğun ilgi gösterdiği ve unutulmaz anlar yaşadığı açılış etkinliklerinde, Cumhuriyetimizin 95. yılı kutlandı.





Atakule açıldı, Ankara’ya ışık saçtı

Ankara’nın sembolü Atakule, gerçekleştirdiği görkemli etkinlikler ile alışveriş merkezi bölümünün açılışını gerçekleştirdi. 29 Ekim’de gerçekleştirilen etkinlikler ile muhteşem bir geri dönüşe imza atan Atakule, Cumhuriyetin kuruluşunun 95. Yıldönümünde Atakule GYO tarafından başkentlilere ve tüm Türkiye’ye armağan edildi.



Ankaralılardan Atakule’ye Yoğun İlgi

Yatırımcı ve Atakule GYO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Tarman, Atakule GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve İcra Kurulu Başkanı Murat Tarman, Atakule GYO Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Mehmet Arpacı, JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, A Tasarım Mimarlık Başkanı ve Yüksek Mimar Ali Osman Öztürk, çalışanlar, konuklar ve Ankaralıların yoğun katılımı ile gerçekleşen kurdele kesiminin ardından, Atakule Alışveriş Merkezi ziyarete açıldı.

Atakule Açılış Coşkusu, Uzun Kuyruklar Oluşturdu

Açılışla beraber Cumhuriyet Bayramı’nı komşularıyla kutlayan Atakule’de, gün boyu Cumhuriyet Bandosu’nun gerçekleştirdiği gösterilerin ardından, Ankaralılar akşam saatlerinde giderek artan bir kalabalık ile yerlerini aldılar. Ozan Doğulu performansıyla coşan misafirler, ardından Ankara’da ilk kez gerçekleşen görkemli ses ve ışık gösterileri unutulmaz anlar yaşadılar.

Atakule Alışveriş Merkezi, Ankara’nın merkezinde, kentin en özel parklarından biri olan Botanik Parkı manzaralı bir tepede yer alıyor. Elçilik binalarına, bölgenin önde gelen sanat galerilerine ve şehrin gözde yerleşim bölgesi Çankaya’da misafirlerine hizmet verecek.

Bölgenin dokusu korunarak, var olduğu alana değer katacak şekilde, incelikle detaylandırılan Atakule, yeni yüzü ile alışveriş merkezinden öte, çağdaş mimarisi ile fark yaratan, özel tasarım anlayışı ile hayatla bütünleşen, doğa ile iç içe ayrıcalıklı bir yaşam sunacak. Yeni yüzü, marka karması, gündelik veya en sofistike ihtiyaçlara kadar her konuda, “Ankara’nın keyif, lezzet ve buluşma noktası” olarak hizmet etmeye hazır.

ATAKULE Resim Altı Soldan Sağa :JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, A Tasarım Mimarlık Başkanı ve Yüksek Mimar Ali Osman Öztürk, Yatırımcı ve Atakule GYO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Tarman, Atakule GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve İcra Kurulu Başkanı Murat Tarman, Nurhan Tarman, Funda Tarman Tacir, Mustafa Tarman, Atakule GYO Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Mehmet Arpacı