Antwell İyi Yaşam Evleri; Mimari ve Sosyal Donanım Olarak Konforlu, Üretken ve Sosyal Yaşamdan Kopmadan Sağlıklı Yaş Almak İsteyenler İçin Tasarlandı. Bu Görkemli Şehrin Merkezi Lokasyonlarından Biri Olan Çamlıca’nın Eteklerinde, Yeni Evinize Taşınmaya ve Hayatın Size Yüklediği Sorumlulukları Hafifletmeye Hazırsanız, Sizi Hemen Bekliyoruz.






https://www.youtube.com/watch?v=uUsSd_onT0E




“Antwell’i; zengin sosyal donatılar ve sosyal imkanların yanı sıra Acıbadem Sağlık Grubu’nun hizmetleriyle, sakinlerinin sağlık ihtiyaçlarına da yanıt verebilecek şekilde tasarladık. Projemiz yaklaşık 20.000 metrekare alan üzerinde konumlanıyor. Toplam 13 kattan oluşuyor ve tamamında 158 daire bulunuyor. Akıllı binamızda, engelli yaşamına uygun şekilde tasarlanan stüdyo; 1+1 ve 2+1 olmak üzere üç farklı daire seçeneği yer alıyor. Dairelerimiz ayrıca şık, modern ve kullanışlı mobilyalara sahip. Dileyen konut sahipleri kendi eşyalarını da getirebiliyor.”





İyi Yaşam Evleri ile konut sahiplerinin daha kolay ve rahat bir yaşam hayalini gerçeğe dönüştürmeyi hedeflediklerini söyleyen Antwell Genel Müdürü Esen Türkmen ise, Türkiye’de 65 ve üzeri yaştaki nüfusun hızla arttığına dikkat çekerek, projenin özellikle bu yaş grubunun yaşam kalitesine ve ihtiyaçlarına göre tasarlandığına vurgu yaptı. “Aktif, hayatın içinde olmayı, hobi ve ilgi alanlarına daha çok vakit ayırmayı, üretken olmayı, eğitimlerine devam etmeyi, hayatlarının bu döneminde yaşamın tadını çıkarmayı isteyen herkesin yaşamına kolaylık katacak bir proje. Dolayısıyla Antwell sadece yeni bir ev değil, herkesin içerisinde olmak isteyeceği, ‘iyi yaşanacak yeni bir ev’” şeklinde konuştu.