Şişecam’ın global tasarım markası Nude, Türk ve yabancı tasarımcıların yarattığı cam objelerden oluşan koleksiyonlarıyla “Sevgililer Günü”nü özel hediyelerle kutlamak isteyen çiftlere farklı alternatifler sunuyor.





“Simple is Beautiful” (Yalın Güzeldir) felsefesini saygın tasarımcıların koleksiyonlarıyla buluşturan Nude, Sevgililer Günü’nü kutlamak isteyenler için zarif, yalın ve zamansız bir hediye arayışı içinde olanları nude glass ve Paşabahçe Mağazaları’na bekliyor.





Yalın, zamansız ve duyulara hitap eden tasarım anlayışını dünyanın en önemli tasarımcılarıyla çalışarak hayata geçiren Nude, Sevgililer Günü’nde her zevke hitap eden hediye alternatifleri sunuyor. Kadehler, karaflar, bardaklar, kaseler, vazolar, saksılar, mumluklar ve aydınlatmalar gibi pek çok işlevsel ve dekoratif objenin yer aldığı Nude koleksiyonları, aşkın en yalın halini sembolize ediyor.





NUDE / STEM ZERO – Aşkınıza kadeh kaldırın





Yalın, elegan ve sofistike kadeh serisi Stem Zero, şarap ve şampanya için on bir farklı kadeh ve bardaktan oluşuyor. Şişecam tarafından geliştirilen özel “Ion Shielding”teknolojisi ile üstün bir dayanıklılık kazanan koleksiyon, hafifliği ve inceliği ile fark yaratıyor. Tasarımı ile dokunma, tatma ve koklama duyularının etkisini artıran Nude Stem Zero şampanya ve şarap kadehleri ile siz de Sevgililer Günü’nünde özel bir kutlama yapabilirsiniz.









NUDE / MOON AYNA – Sevginizi yansıtın





Erdem Akan tarafından Nude için tasarlanan Moon ayna, ahşap zemininde takı vb. gibi küçük malzemeler için işlevsel ve sempatik bir taban üzerinde yükseliyor. Dekoratif bir obje olarak da bulunduğu ortama şıklık katan Moon ayna, Sevgililer Günü için çok özel bir hediye alternatifi olabilir.





NUDE / BLOSSOM TAKI KUTUSU – Sevgilinizi şımartın





Sevgilinize unutulmaz bir hediye sunmak istiyorsanız Erdem Akan tasarımı Blossom takı kutusu tam size göre. Erdem Akan’ın Nude için ahşap ve camı bir kez daha bir araya getirdiği tasarım, Moon Ayna ile birbirini tamamlayarak şık bir kombin oluşturuyor.





NUDE / EDEN Terrarium – Ona bir çiçek bahçesi sunun





Nude Tasarım Ekibi’nden Burcu Akbulut tarafından minyatür bir bahçe olarak tasarlanan ve bulunduğu ortama nefes aldıran Eden koleksiyonu terrarium’ları sukulentler için çok şık bir seçenek sunuyor. Sevgilinize şık bir çiçek bahçesi sunmaya ne dersiniz?









NUDE / MEMENTO MORI – Zamana meydan okuyun





Akıp giden zamanın içinde insana kendi öz varlığını ve hayatın değerini hatırlatan Memento Mori koleksiyonu Nude için Ali Bakova tarafından tasarlandı. Sevginizin zamana meydan okuyuşunu siz de Memento Mori koleksiyonu ile anlatabilirsiniz.





NUDE / MR.&MRS. – Hep yanı başınızda olsun





Erdem Akan tasarımı Mr.&Mrs başucu sürahisi, minimal ve dramatik tasarımı ile hayranlık uyandıran bir hediye seçeneği olacak.





NUDE / ROOTS – Birlikte kök salın





Ürün tasarımı kategorisinde iF Design Award’ta ödül kazanan Nude Tasarım Ekibi’nden Sinem Hallı tasarımı Roots, saksının alt kısmından gerektiği kadar suyu üst kısma taşıyarak bitkilerin ömrünü uzatıyor. Renkli transparan cam tabanı sayesinde ışık isteyen bitkiler için de elverişli bir ortam sağlıyor. Roots, çiçekleri sevenler için Sevgililer Günü’nde anlamlı bir hediye seçeneği olarak öne çıkıyor.





NUDE / CHILL – Aşkınıza ferahlık katın





Nude Chill koleksiyonu, form ve işlevi bir araya getirerek çağdaş ve minimal bir siluet ortaya çıkarıyor. Chill viski bardağının altında yer alan ve bardaktan ayrılarak sunum öncesinde buzdolabında soğutulabilen mermer taban ise içkilerin uzun süre serin kalmasını sağlıyor. Birbiriyle uyumlu karaf, bardak ve taban görevi gören kaselerden oluşan Chill koleksiyonundaki ürünler, hem içkilerinize hem de aşkınıza ferahlık katacak.





NUDE / STAR WARS İkonik bir hediye seçin





Sıra dışı tasarımları Türkiye’deki cam ustalarının yeteneğiyle birleştiren Nude’un İkon Koleksiyonunda yer alan Star Wars serisi, filmin hayranları tarafından ilgiyle karşılanıyor. Eğer sevgiliniz de bir Star Wars hayranıysa serinin fenomen karakterleri arasında yer alan Darth Vader, Stormtrooper ve C-3PO’nun büstlerini çok sevecek.





NUDE / ALBA – Malt tutkunu sevgilinizi etkileyin





Viskinin ana vatanına saygı duruşu niteliği taşıyan “Alba” Kelt dilinde İskoçya anlamına geliyor. El işçiliğiyle üretilen Joe Doucet Tasarımı Alba viski bardağı, gittikçe tabana yayılan kareli deseniyle öne çıkıyor. Ağır bir tabana sahip olan bardak, ağız kısmına doğru hafifçe incelerek içkinin naif aromasını dikkatlice içine hapsediyor. Eğer sevgiliniz bir malt tutkunuysa Alba koleksiyonu hoş sohbetlerinize eşlik edecek.