Dünyaca ünlü markaları buluşturan UFRAD’ın desteklediği 16’ncı Bayim Olur Musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, 11-14 Ekim 2018 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek.


Dünyaca ünlü markaları buluşturan UFRAD’ın desteklediği 16’ncı Bayim Olur Musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, 11-14 Ekim 2018 tarihleri arasında İstanbul CNR Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Zirve dolayısıyla dünya çapındaki en önemli franchise organizasyonlarından olan Avrupa Franchise Federasyonu (EFF) üyesi ülkeler de en üst düzeyde bir araya gelecek. Fuarın açılış töreninde UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Dr. Mustafa Aydın da bir konuşma yapacak.

Diğer fuarlardan ‘ölçülebilir başarı’ deneyimiyle ayrılan ve her yıl çeşitli sektörleri bir araya getirmesiyle dikkat çeken Bayim Olur Musun Franchising Fuarı; bu yıl da eğitimden gayrimenkule, bilişimden tekstile, gıdadan kozmetiğe pek çok sektörü buluşturacak. Avrupa Franchise Federasyonu üyesi Derneklerin Başkan ve markalarının yanı sıra, Yeni Zelanda’dan Amerika’ya Brezilya’dan Çin’e çok sayıda yatırımcı ve dünya franchise sektörü liderlerinin katılacağı fuar kapsayıcı yönüyle girişimcilerin ilgisini çekiyor.

Büyümek ve tanınırlığını artırmak isteyen markalar için pek çok fırsatı bünyesinde barındıran Bayim Olur Musun Franchising Fuarı’nda markalar potansiyel girişimcilerle bağlantıya geçme, yurtiçi ve yurtdışı satış bağlantıları kurma, firma bilinirliğini artırma, satış kanallarını artırma ve Franchise sistemi hakkında bilgilenme imkânı bulacaklar.

AÇILIŞ PROGRAMI

Tarih     : 11 Ekim 2018 Perşembe

Saat       : 11:00

Yer         : CNR Fuar Merkezi / Salon 5-6-7

LCV        : Dinçer BİLGENER / 0505 260 1705