Güvenilir ve kaliteli konut projeleriyle sektörde her zaman ilklerin öncüsü olan Babacan Holding, ‘’Türkiye için kazanç vakti’’ kampanyasına verdiği destekle sektördeki lider duruşunu pekiştiriyor. Yatırımcıların markajına aldığı Babacan Premium ve Babacan Port Royal projeleriyle kampanyaya katılan Babacan Holding, konut alıcılarına% 10 peşinat ve 0,98 faizle 120 aya kadar vade seçeneğinin yanı sıra bankasız, kefilsiz ve senetle konut satın alma fırsatı sunuyor


Gayrimenkul ve inşaat sektörünün yeniden canlandırılmasına yönelik atılan adımları her koşulda destekleyerek sektörde örnekle gösterilen Babacan Holding, ‘’Türkiye için kazanç vakti’’ kampanyasını sektördeki lider yaklaşımıyla bir adım daha öteye taşıdı. Babacan Holding kampanya kapsamında, yatırımcıları bankasız, kefilsiz ve senetle ev sahibi yapacak.

Gayrimenkul sektöründeki en uygun ödeme koşullarının her zaman öncüsü olan Babacan Holding, İstanbul Avrupa Yakası’nın en değerli lokasyonlarında yer alan Babacan Premium ve Babacan Port Royal projelerindeki dairelerini yüzde 10 peşin, 120 aya 0,98 vade ile satışa sundu.

Tarihi kampanya ile Küçükçekmece E-5 üzerinde, Atatürk Havalimanı(yeni yapılacak olan Millet Bahçesi ) karşısında hızla yükselen Babacan Port Royalile Beylikdüzü E-5 üzerinde konumlanan, bölgenin en prestijli projesi Babacan Premium’da her bütçeye hitap eden farklı ödeme seçenekleri de bulunuyor. Bugüne kadar sektöre kazandırdığı benzersiz kampanyalarla yatırımcıların güvenilir konuta kolay yoldan ulaşmalarını sağlayan şirket, bu sayede her bütçeye özel bir yatırım fırsatı sunuyor.