Fonksiyonelliği ve modern çizgisiyle açık hava tutkunlarının trend elçisi L’unica, çatısı altındaki Belçikalı bahçe mobilyası markası Oasiq’in Yland Köşe Takımı ile bahçelere sıradışı bir tarz katarken, Sandur Koltuk ile karakteristik mekanlara imza atıyor.


Tasarım koltukları ve yapbozu andıran modüler esnekliği sayesinde sınırsız kombinasyon olanağı sunan Yland Köşe Takımı, hem büyük hem de küçük gruplara konforuyla eşlik edecek bir oturma köşesi olmaya aday. Her parçasına kaliteli işçiliğin damga vurduğu Sandur Koltuk ise el örgüsü ipli dokuması, ince paslanmaz çelik gövdesi ve yumuşak minderleri ile bahçelerin baş köşelerine yerleşmeye hazır.

Dış mekanda konforun ve şıklığın adresi L’unica, bünyesinde yer alan Belçikalı bahçe mobilyaları markası Oasiq‘in Yland Köşe Takımı ile sınırsız kombinasyon imkanı tanırken, Sandur Koltuk ile zarafet dolu bir konfor sunuyor. Altı bileşen ve iki tamamlayıcı koltuk ile birlikte çok sayıda farklı kombinasyon yapma ayrıcalığı sunan Yland Köşe Takımı, Sandur Koltuk ile birlikte geniş ailelerin, kalabalık ya da küçük grupların konfor elçisi olmaya aday.

Yapboz gibi oturma köşesi

Esnek tasarımı sayesinde istenilen her an yapboz gibi çözülebilen Yland Köşe Takımı‘nda, uzanmak için çekyatı ve uzun gece sohbetleri için uzun kanepeyi kullanmak ya da daha kalabalık aile ve arkadaş ortamları için kanepeleri birleştirmek mümkün. Modüler esnekliği bir sonraki boyuta taşıyan Yland Köşe Takımı, hafif alüminyum ve açık dokuma gövdesi ile çoklu kullanımları keşfetmeyi kolaylaştırıyor. Dayanıklı ip dokumasına sahip Yland Köşe Takımı, yüzde 100 hava geçirmez rahat minderleriyle de tercih sebebi.

Karakteristik mekanlara imza atan koltuk

L’unica’nın Türkiye’ye getirdiği Belçikalı bahçe mobilyaları markası Oasiq’in sandalyeden sofaya, loungedan tabureye, bar sandalyesinden şezlonga kadar geniş bir yelpazeye sahip Sandur Koleksiyonu’nda yer alan koltuğu, özenle tasarlanmış detayları sayesinde dış mekanların konforunu artırıyor. Her parçasına kaliteli işçiliğin damga vurduğu Sandur Koltuk; el örgüsü ipli dokuması, ince paslanmaz çelik gövdesi ve yumuşak minderleri ile yüksek oturma konforu sağlıyor. Özel desenleriyle karakteristik mekanlara imza atan zarafetin temsilcisi Sandur Koltuk, boru şeklindeki paslanmaz çelik gövdesinin yanı sıra güçlü ve su geçirmez ip dokuması ile uzun yıllar formunu koruyor.

Açık hava tutkunlarını özel hissettirecek olan Oasiq Yland Köşe Takımı’na ve Sandur Koltuğa, L’unica’nın İstanbul Levent’te bulunan showroom‘undan ve Türkiye genelinde yer alan 30 farklı bayisinden ulaşmak mümkün.

L’unica Hakkında

Fonksiyonelliğin ve kalitenin ön planda tutulduğu tasarımlarını konfor ve estetikle buluşturan bahçe mobilyası markası L’unica; Oturma Grupları, Yemek Grupları veKeyif Ürünleri olmak üzere üç ana kategoride ürünler sunuyor. L’unica’da koltuktan masa ve sandalyeye, sehpadan servis arabasına, salıncaktan şezlonga, dresuardan sandığa, gazebodan daybed’e ve çok çeşitli aksesuarlara kadar bahçe dekorasyonu için gerekli her türlü mobilya yer alıyor. Bu ürünler Ahşap (Teak), Metal ve Sentetik Rattan çeşitleri ile farklı zevklere hitap ediyor. L’unica markalı bahçe mobilyalarının yanı sıra ödüllü tasarımlarıyla dikkat çeken Belçikalı Oasiq, İskandinav tasarım özelliklerine sahip Danimarkalı Houe, premium tasarımlarıyla dünyaca ünlü Danimarkalı Cane-Linemarkalarının ürünlerini de Türkiye’ye getiren L’unica; ayrıca Happy Cocooning markalı şömine masaları ile Morso Living ve Big Green Egg markalı üst düzey bahçe berbekülerini de müdavimleriyle buluşturuyor. Bahçeler, balkonlar, teraslar gibi açık hava mekanlarına prestij ve keyif katan modern çizgileriyle dikkat çeken L’unica’nın 2018 yılı ilkbahar-yaz koleksiyonunda, tasarımı ve kalitesi ile öne çıkan kullanıcı dostu pek çok iddialı ürün yer alıyor.

www.lunica.com.tr