Bahçelievler kiralık daireler açısından oldukça uygun fiyatları barındıran İstanbul ilçesidir.


Emlak sektörünün son zamanlarda oldukça ciro yapan bölgede Metro ve Metrobüs hattına ulaşım yürüyerek kolaylıkla sağlanmakta. Bölge sakinlerinin hafta sonları aktivite geçirmeleri için uygun parklar ve yürüyüş alanları bulunuyor. Çocuklar için ilkokul, ortaokul ve lise gibi devlet okullarının da bölgede sıklıkla olması ayrı bir avantaj.


Bir çok eski ve yeni yapıların bulunduğu bölgede daire fiyatları konumsal olarak değişkenlik göstermekte. Mahallelerden oluşan, bir çok sokağı bulunan Bahçelievler, 2+1 daire kiralamak isteyenler için ortalama olarak 800 TL'Den başlayan fiyat seçenekleri ile karşımıza çıkmakta. Tabii ki toplu taşımaya yakınlık ve uzaklığı ile bu fiyat artış gösterebiliyor.



Bahçelievler Kiralık Daire Fiyatları


2+1 kiralık daireler, bölgedeki eski yapılarda kiralık daire fiyatı 800 TL'den başlayarak 1500 TL'ye kadar çıkmaktadır.


3+1 kiralık daireler, metro ve metrobüs gibi toplu ulaşıma yakın mevkide bulunan eski evlerin kiralık daire fiyatları 1000 TL'Den başlayarak 2200 TL'ye kadar yükselmektedir. Tabii ki bu fiyatlar olası fiyatlandırma olduğunu unutmayınız. En doğru ve kesin bilgiyi size bölgeden sorumlu emlak danışmanları verecektir.