Bahçeşehir’in merkezinde İstanbul'un kıyısında cadde mağazası konseptini AVM konforuna dönüştürmeyi başaran bir yaşam merkezi.


Benzersiz bir seyir deneyimiyle sizi başka zaman ve mekanlara taşıyacak sinema salonu, binlerce seçkin ürünü bir arada sunan süpermarket,  Anadolu ve dünya mutfaklarından lezzetler sunan cafe-restaurantlar, eğlence  ve genel alışveriş mağazalarından oluşan   Bahçeşehir park, 400 dönümlük yemyeşil bir aktif yaşam ortamıyla iç içe benzersiz bir proje. 30.000m2'de 100 adet mağazayı barındıran merkez bina ve kültür-sanat, banka, fast-food, yüksek standartlı yeme içme ve genel alışveriş alanlarıyla kent merkezi fonksiyonuna sahip Park Caddesi bütünleşerek Bahçeşehir'in çizgi üstü standartlarını yansıtıyor.


Ve yüzlerce dönümlük bir şehir parkının ortasında çok sayıda seçkin aile için eşsiz bir konut projesi. Burada herşey modern bir hayatın olanaklarını insana aktarmak için tasarlandı. İnsan odaklı mimarinin günlük yaşama katacaklarını özetlersek Herkes için birşey var.


Ne tarafından bakarsan bak kendine özgü ve olmak isteyeceğiniz birçok alan göze çarpıyor.


İletişim Bilgileri Adres : Doğa Park Cad. No: 25 Bahçeşehir-Başakşehir/İstanbul Telefon : 0212 412 1 222 Proje Bilgileri Yapımcı Firma : Atmaca Grup Proje Tipi : Daire Konut Sayısı : 147 Arsa Alanı : 20300 m2 Konut Tipleri : 4+1 , 5+1 Metrekare Alanı : 187 - 187 m2 Teslim Tarihi : Eylül 2017