Balance Güneşli’de çalışanların ve bölgede yaşayanların sosyal hayatına hareketlilik getiren ve sokak kültürünü yansıtan Yaşam Sokağı’nda Migros MJet açıldı.

 Mimari tasarımı ve teknolojik üstünlükleri ile Güneşli ve çevresinin tek A plus projesi olan Balance Güneşli’yi değerli kılan özelliklerinden biri de bünyesinde yer alan sokak kültürünün yaşatıldığı Yaşam Sokağı… İnsan odaklı yaşam düşüncesinden hareketle tasarlanan, sosyal hayatın, çalışma hayatının ve alışverişin bir arada olduğu A Plus ofis projesi Balance Güneşli’de yer alan Yaşam Sokağı’nda her geçen gün yeni bir marka yerini alıyor. Hizmet kalitesiyle alanının en iyi markalarının yer aldığı Yaşam Sokağı, öğle molalarını lezzet ve keyifle buluşturan cafe ve restoranları, günlük ihtiyaçları kolayca ve hızla karşılayabilecek alışveriş noktalarıyla değerli bir sosyal alan… Çevre ile entegre olarak planlanan Yaşam Sokağı’nın en yeni markası Migros… Türkiye’nin 81 ilindeki mağazaları, çoklu satış kanalları ve ürün portföyü ile tüketicinin tüm ihtiyaçlarına karşılık veren Migros, hafta içi her gün ve Cumartesi günü saat 07:30-20:00 saatleri arasında hizmet verecek.

 

MJet Yaşam Sokağı’nda 236 m2’lik alanı ile müşterilerine hızlı ve kolay bir alışveriş imkanı sağlıyor. Her türlü ihtiyaca kolay ulaşmayı sağlayan MJet, zengin çeşitli taze ürün gruplarını sağlıklı ve hijyenik koşullarda satışa sunuyor; tüketiciler, meyveden züccaciyeye, kuru gıdadan kozmetiğe kadar birçok ürüne Migros kalitesi ile en uygun fiyata ve birçok kampanya imkanlarıyla ulaşıyor. 5.800 çeşit ürünün satışa sunulduğu mağazada, kaliteli ürünler, güler yüzlü hizmet anlayışı ile müşterilerle buluşuyor. Migros Mjet dışında Yaşam Sokağı’nda, Sokak Kahvecisi ve Starbucks, Koleksiyon Mobilya, İkamet Döner gibi markalar da hizmet vermeye başladı.