Türkiye’nin önde gelen inşaat ve yatırım şirketlerinden Sera Group’un iştiraki Peska Turizm Yatırım A.Ş., Bodrum Yalıçiftlik’ te Barbaros Koyu'nda yer alan, 42 özel rezidanstan oluşan lüks yaşam projesi Barbaros Reserve - Bodrum Residences Managed by Kempinski projesi 2018 yazında teslim ediliyor.




Peska Turizm aynı koydaki yatırımlarına hız kesmeden devam etti ve2. Lüks Yaşam Projesi olarak başlayan, Mayıs 2020' de teslim edilecek farklı konsepteki73 Rezidanstan oluşan Barbaros Valley'in lansmanını yaparak satışlarını başlattı. Barbaros Valley projesi de tamamlandığında firmanın bu koydaki yatırım tutarı 100 milyon doları bulacak.

Mavi turun başlangıç noktasındaki el değmemiş Barbaros Koyu’nu tepeden gören Barbaros Valley, eşsiz konumuyla Bodrum ruhunu yaşatmak için planlanmış bir proje.

Her odası eşsiz deniz manzarasına bakan, 600 metre uzunluğundaki koyda mavi bayraklı özel ve doğal kum plajı, kendine özel bahçeleri ve denize yürüyüş mesafesinde bulunan Barbaros Valley rezidansları yılın her mevsimi kullanılmak üzere tasarlanmış.

Yanı başında Kempinski Hotel Barbaros Bay’in ayrıcalıklı dünyası bulunan rezidanslarda ev sahibi olacaklara sadece Bodrum’u ve Ege denizi iklimini yaşamak kalıyor. Barbaros Valley' de rezidans sahibi olanlar aynı zamanda çiftlik sahibi de oluyorlar, Barbaros Farm çiftlik hayatına dair herşeyi; toprağa dokunmayı, çiftlikteki bahçelerde yetiştirilen sebze ve meyve ile beslenmeyi, gezen tavuk yumurtaları ile hazırlanmış köy kahvaltıları ve mutlu çiftlik hayvanları ile vakit geçirmeyi vaad ediyor.

Sadece yazları değil, senenin her günü tatil konforu arayanlar, büyük şehirlerin kaosundan uzaklaşmak isteyenler için Barbaros Valley özel anlar ve şeçkin komşularla sosyalleşme imkanı sunuyor.

Barbaros Valley, uluslararası ödüllere sahip Suyabatmaz Demirel Mimarlık (Arif Suyabatmaz-Hakan Demirel) imzası taşıyor.

Dünyanın 1 numaralı ve en tanınmış peyzaj mimarı İspanyol Fernando Caruncho ile çalışılan bu projede, Akdeniz ve Ege bitkileri ile yapılacak özel düzenlemeler sonucunda gezenler için cennet bahçelerinde dolaşma hissi yaratılmak isteniyor.

185 m2 ve 240 m2 arasında değişen rezidansların tamamı dublex 2+1 ve 3+1’lerden oluşuyor. İç bahçelere bakan ve cam tavanları sayesinde tamamı gün ışığıyla aydınlanan rezidanslarda doğayla bütünleşmiş bir yaşam sahiplerini bekliyor.

Mayis 2020 tarihinde teslim edilecek olan Barbaros Valley, benzersiz konumuyla proje değerini artırıyor. Bodrum'un Yalıçiftlik mevkinde doğasını ve yalınlığını korumayı başarmış eşsiz konumdakibu yatırımın,dünyaca ünlü markaların yeni projeleri ile birlikte değerinin gün geçtikçe daha da artacağı öngörülüyor.

Ayrıntılı bilgi için: http://www.barbarosresidences.com/valley/

Ayrıntılı bilgi için: http://www.barbarosresidences.com/reserve/

EDİTÖRE NOT:

1995 yılında Dr. Sani Şener’in mühendislik tecrübesiyle aile şirketi olarak kurulan Sera Group, Türkiye’de ve yurtdışında ağırlıklı olarak büyük inşaat projeleri gerçekleştirmektedir. Sera Group aynı zamanda gayrimenkul geliştirme ve stratejik yatırımlara odaklanmış bir gruptur. Bugüne kadar toplam 2 milyon m2’lik alt ve üstyapı inşaat projesini başarıyla tamamlamıştır.

SERA Group; inşaat ve havacılık sektöründe Türkiye'de pazar lideri konumunda olan TAV Havalimanları Holding’in; TAV İnşaat ve TAV İnşaat’ın bağlı bulunduğu tüm kuruluşların ve Dünya’nın en büyük araç ve deniz yolu yolcu taşıma şirketlerinden İstanbul Deniz Otobüsleri’nin (İDO) ortağıdır.

Bir diğer yatırımı olan TUVTURK projesi kapsamında yılda 70.000'den fazla araca hizmet veren Trabzon ve Of şubeleriyle araç muayene istasyonlarını işletmektedir.

Yurtiçi ve yurtdışında, tüm ofis ve şantiyelerde toplam 2000 çalışanıyla her gün hayata değer katan projeler gerçekleştirmeye devam etmektedir.

Sera Group hakkında ayrıntılı bilgi için: http://www.sera.com.tr/