Türkiye'nin hizmet alanında en büyük online platformu Armut, Ramazan Bayramı’nı da kapsayan tatil dönemine ait talepleri inceledi. Bayram tatilinde Armut’ta en çok tercih edilen hizmet, evden eve nakliye oldu. Aynı dönemde, anahtar teslim inşaat servisine talepler artış gösterirken Yaşam kalitesini artıran özel yüzme dersi, masaj servislerine ilgi yoğunlaştı. Özel İngilizce ve direksiyon derslerinin yanı sıra, yazlık evlerine gitmek isteyen kullanıcıların minibüs ve otobüs kiralama taleplerinde de artış görüldü.





Online hizmet sektörünün lideri Armut.com, Ramazan Bayramı’nı da kapsayan 1 – 10 Haziran tarihleri arasında aldığı talepleri değerlendirerek, bayram trendlerini açıkladı. 





Haziran ayının ilk 10 gününde Armut’ta en çok talep edilen servis evden eve nakliyat oldu. Bayram tatilini fırsat bilip taşınanların yanı sıra ilgili dönem boyunca boya badana ve haşere ilaçlama servisleri de en çok tercih edilen hizmetler arasında yer aldı.





Armut’a gelen talepler arasında en yüksek artışı yakalayan kategorilerden biri de %61 oranla anahtar teslim inşaat oldu. Sıcaklıkların artmasıyla beraber, yazlık evlere gitmek isteyenlerin yoğunlukta olduğu bu dönemde minibüs ve otobüs kiralama servisi, sineklik ve klima montajı da artış gösteren hizmetler arasına girdi. 





Türkiye Bayram Tatilinde Kendine Yatırım Yaptı





Ayda iki milyon ziyaretçisi bulunan online hizmet platformu Armut’un verilerine göre, bayramda en çok talep artışı gösteren 3 servis arasında %67 ile yüzme özel dersi ve %32 ile masaj yer aldı. Yazın başladığı bu dönemde İngilizce özel ders ve direksiyon özel ders de en çok tercih edilen servisler arasındaydı.