Hilton’un, tüm dünyadaki ortak değer markası Hampton by Hilton, sınırlarını genişletmeye devam ediyor. Berlin’deki üçüncü üssünü yine Berlin’in merkezine açıyor. Hampton by Hilton Berlin City East Side Gallery, gün geçtikçe artan turist sayısıyla Berlin’in misafirperverlik ihtiyacına çözüm sunuyor.

Gezgin ruhlu, tüm vaktini otelde geçirmeyi sevmeyen, hayatın tadını gezerek çıkarmayı seven herkese kaliteli ve uygun fiyatlı konaklama imkanı sunan Hampton by Hilton Berlin City East Side Gallery, Berlin'in Mercedes Platz bölgesinin kalbinde yer alıyor. Berlin Friedrichshain semtinde merkezi konumuyla öne çıkan 254 odalı otel, Berlin Tegel Havaalanı'na veya Berlin Schönefeld Havaalanı'na arabayla 40 dakika ve Ostbahnhof tren istasyonuna ise yürüme mesafesindedir.

Hampton by Hilton Berlin City East Side Gallery Genel Müdürü Dana Genzel, “Avrupa'daki en heyecan verici, yaratıcı ve kültürel merkezlerden biri olan Berlin, hem iş seyahatinde olanları hem de eğlence arayanları birbirine bağlayan, mimarisi ve zengin mutfek kültürüyle tüm zenginlikleri bir arada sunan bir şehir” diyor ve ekliyor; “Bu mükemmel şehrin sunduğu güzellikleri keşfederken, misafirlerimize sıcak ve arkadaş canlısı Hamptonality hizmetimizi sunmaktan dolayı heyecan duyuyoruz.”

Hampton by Hilton Berlin City East Side Gallery yakın zamanda açılan, içerisinde 28 bowling oyun alanı, 28 mağaza ve 20 bar ve restoran bulunan Mercedes-Benz Arena’nın tam yanında. Berlin tatiliz için şimdiden yerinizi ayırmayı unutmayın.

 

Hampton by Hilton Hakkında

Entrepreneur®'a göre son dokuz yıldır bir numaralı konaklama kuruluşu olan Hampton by Hilton ile Hampton Inn by Hilton and Hampton Inn ve Suites by Hilton, 25 ülke ve bölgedeki 2.410 tesis ve 247.000 odasıyla değer bilincine sahip ve kaliteye odaklanan seyahate çıkanlara hizmet vermektedir. Ücretsiz Wi-Fi, ücretsiz sıcak kahvaltı ve On The RunTMkahvaltı çantaları gibi yüksek kaliteli konaklama olanakları ve küçük hediyeleri, Hampton by Hilton'un segmentinde lider olmasına katkıda bulunmaktadır. Hampton by Hilton Ekip Üyeleri, Hamptonality olarak tanımlanan samimi, özgün, özenli ve düşünceli hizmet sunmaktadır. Tercih edilen Hilton kanalları aracılığıyla doğrudan rezervasyon yapan Hilton Honors üyeleri, üyelerin rezervasyon yapmak için neredeyse tüm Puan ve para kombinasyonlarından seçim yapmalarını sağlayan esnek bir ödeme hizmeti sunar, başka hiçbir yerde bulamayacağ