İstanbul genelinde gayrimenkul yatırımlarının arttığı ve yatırım değeri artan ilçelerden biri de Beylikdüzü. İstanbul'un konut sektöründeki en hareketli ilçelerinden Beylikdüzü'nde bir proje daha yükseliyor.

Marmara Yapı A.Ş. ile Günpark A.Ş. işbirliği ile hayata geçirilen Marmara Gün Park Evleri projesinin tanıtımı yapıldı. Toplantıya, Marmara Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Orakçı, Beylikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Av. İsmail Damat, iş adamları, STK temsilcileri ve davetliler iştirak etti. Daha önce temeli atılan projenin, 2018 yılının sonuna kadar bitirilmesi hedefleniyor.



Projede neler var?

Dört katlı altı blok halinde inşa edilen projede konutların dışında 6 adet de dükkan yer alıyor. Günpark Marmara Evleri'nde 1+1 dairelerin alanları 64 ile 78 metrekare arasında, 2+1 dairelerin alanları 62 ile 145 metrekare arasında, 3+1 dairelerin alanları 145 ile 148 metrekare arasında, 3+2 çatı dublekslerinin alanları 175 ile 263 metrekare arasında, 4+2 çatı dublekslerinin alanları ise 267 ile 288 metrekare arasında değişiyor. Marmara Günpark Evleri fiyatları 255 bin TL'den başlıyor.

Marmara Günpark Evleri projesi marinaya 5 dakika, sahile 3 dakika, alışveriş merkezlerine ve kamu kurumlarına 5 dakika, hastanelere, üniversitelere 10 dakika, Atatürk Havaalanı ve 3. Havaalanı'na 20 dakika mesafede yer alıyor.

Beylikdüzü, İstanbul’un değişen yüzü

Marmara Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Orakçı: "Projemiz yaklaşık 5 dönüm arsa üzerine kurulan 6 bloktan oluşuyor. 76 bağımsız konut ve 7 dükkan olmak üzere az katlı, deniz manzaralı bir konumda. Yanında cami, üst sokakta özel kolej bulunuyor. Hem manzara hem de katının az olma nedeniyle yoğunluk açısında ideal ölçekte bir proje diyebiliriz. Projemizde çoğunlukla konutlar 2+1; ancak 3+1'ler de var. Evlenen çiftler 'babam da yakında olsun' derse belki 1+1'ler de olabilir.



Konutların bulunduğu alanda dükkanlar da yer alıyor" dedi.Orakçı, "Bizim projelerimizde yabancılar yüzde 20 oranında yatırım ya da belli zamanlarda oturmak için ev alıyorlar. Bu projemize de yoğun talepleri oldu. Deniz manzaralı ve konak tipi yapılar onlar için uygun bir model. Bu etkinlikte Katar ve Kuveyt'ten ajanslar yer aldı. Konut alımlarında yabancı talebi olacak." diye konuştu.