Mobilyalar evlerin ve bahçelerin en değerli objeleri, bahçe ise insanlar için keyfin ve rahatlığın ön plana çıktığı eşsiz bir alan. Bu nedenle evimizin bahçe, balkon ve teras gibi açık alanları uzun zaman zevkle kullanacağımız parçalardan oluşmalı. Bahçe mobilyasının konforlu olması sağlık açısından da çok önemli. Trendleri takip etmekle birlikte genel olarak bahçe mobilyalarında fonksiyonelliği ve konforu ön planda tutmak uzun süreli memnuniyet sağlıyor. Tüketicilerin tercihleri genel olarak kaliteli, dayanıklı, uzun ömürlü, bakımı kolay ve rahat ürünlerden yana oluyor. Peki maksimum konfor ve kullanışlılık için hangi ürünler mutlaka bahçenizde yer almalı?





Dış mekanda konforun ve şıklığın adresi L’unica’nın Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Ali Samantır, bir bahçe için olmazsa olmaz 10 ürünü şöyle sıralıyor:





1- Sandalye





Bahçeler için olmazsa olmaz ürünlerin başında sandalyeler yer alıyor. Bahçenizde geçireceğiniz keyif dolu anlarda, yemek sofralarınızda size konforuyla eşlik edecek L’unica Loulou sandalye, aluminyum yapısıyla uzun süreli kullanımın yanı sıra kalın örgü deseniyle de zamansız bir şıklık sunuyor.





2- Masa





Açık havada geçirilecek geniş aile ve arkadaş yemeklerinin, sabah kahvaltılarının ve masa başından kalkılamayan uzun sohbetlerin vazgeçilmezi ise masalar. L’unica’nın 2020 ilkbahar-yaz koleksiyonunda yer alan St. Vincent oval masası ise seramik yüzeyi ve rahat kullanımıyla öne çıkıyor.





3- Oturma Grubu





Oturma grupları da açık hava tutkunları için olmazsa olmaz ürünlerin başında geliyor. Rahatlığın ve şıklığın birleşiminden oluşan L’unica Ethno Oturma Grubu, geometrik sırt detayları ve ayak formu ile bahçe, balkon ve teraslarda modern bir duruş sergiliyor.





4- Lounge koltuk





Bahçenizin bir köşesinde mutlaka bulunması gereken ürünler arasında yer alan lounge koltuklar, günün yorgunluğunu ve stresini atmanızda size yardımcı oluyor. Tropical görüntüsü, teak ağacı gövdesi ve dış mekana uygun ip detayları ile her türlü hava koşuluna dayanıklı olarak üretilen L‘unica Cloud Lounge koltuk, iç mekanın konforunu açık havaya taşıyor.





5- Sallanan Koltuk





Bahçe keyfine keyif katan sallanan koltuklar, yanlız kalmak isteyenlerin ve siesta severlerin kaçış noktası oluyor. L’unica, ahşap detayları ve modern örgü desenleriyle dikkat çeken Oscar ve alüminyum gövdesiyle benzersiz bir tasarıma sahip olan Banyan sallanan koltuklar ile kendine hayran bıraktıyor.





6- Sehpa





Olmazsa olmaz mobilyalardan biri olan sehpalar ise bahçelerinize işlevsellik katıyor. L’unica Mono sehpalar kare ve yuvarlak seçenekleri bulunan orta sehpa ve yan sehpaların yanı sıra dikdörtgen mini sehpası ile her tarza ve mekana uyum sağlıyor.





7- Aydınlatma





Açık hava mekanlarınızın havasına hava katan, sadece gündüz değil geceleri de kullanışlı olmasını sağlayan aydınlatmalar da vazgeçilmezler arasında. Türkiye’ye ilk kez getirdiği birbirinden şık ve işlevsel tasarıma sahip Les Jardins aydınlatmaları ile bahçe, balkon ve teraslarınızda benzersiz bir ambiyans yaratan L’unica, her anınızda size eşlik etmeye hazır.





8- Şömine





Serin bahar ve yaz akşamlarında ilaç gibi gelen açık hava şömineleri, mekanlara sıcaklık ve canlılık katıyor. Hem şömine hem de barbekü olma özelliklerine sahip Bowl ile dış mekanlara farklı bir soluk getiren L’unica, modern görünüme sahip Happy Cocooning Şömine Masaları ile de şömine tutkunlarını cezbediyor.





9- Servis arabası





Servis arabaları bahçenizde misafirlerinizi ağırlarken servis sürecinizin çok kolay ve rahat olmasını sağlıyor. L’unica koleksiyonunda yer alan Flora servis arabası da alüminyum ve teak ağacının birleşiminden oluşan tasarımıyla bulunduğu mekanlara prestij katıyor.





10- Şemsiye





Güneşin zararlı ışınlarından koruyan ve gölge bir ortam yaratarak bahçe, balkon ve teraslarda uzun süreli konfor sağlayan şemsiyeler de olmazsa olmaz ürünler arasında yerini alıyor. L’unica kare şemsiye ise sıcak yaz günlerinin tadını doyasıya çıkarmaya davet ediyor.





L’unica Hakkında





Fonksiyonelliğin ve kalitenin ön planda tutulduğu tasarımlarını konfor ve estetikle buluşturan bahçe mobilyası markası L’unica; Oturma Grupları, Yemek Grupları ve Keyif Ürünleri olmak üzere üç ana kategoride ürünler sunuyor. L’unica’da koltuktan masa ve sandalyeye, sehpadan servis arabasına, salıncaktan şezlonga, dresuardan sandığa, gazebodan daybed’e ve aydınlatma ürünlerinden çok çeşitli aksesuarlara kadar bahçe dekorasyonu için gerekli her türlü mobilya yer alıyor. Bu ürünler Ahşap (Teak), Metal ve Sentetik Rattan çeşitleri ile farklı zevklere hitap ediyor. L’unica markalı bahçe mobilyalarının yanı sıra ödüllü tasarımlarıyla dikkat çeken Belçikalı Oasiq, İskandinav tasarım özelliklerine sahip Danimarkalı Houe, premium tasarımlarıyla dünyaca ünlü Danimarkalı Cane-Line markalarının ürünlerini de bünyesinde satışa sunan L’unica; ayrıca Happy Cocooning markalı şömine masaları ile Morso Living ve Big Green Egg markalı üst düzey bahçe barbekülerini ve Avustralyalı Tiipii Bed’in yanı sıra Fransız Fermob, Les Jardins ve Alman Hoefats ürünlerini de müdavimleriyle buluşturuyor. Bahçeler, balkonlar, teraslar gibi açık hava mekanlarına prestij katan ve modern çizgileriyle dikkat çeken L’unica’nın 2020 yılı ilkbahar-yaz koleksiyonunda, tasarımı ve kalitesi ile öne çıkan kullanıcı dostu pek çok iddialı ürün yer alıyor. L’unica ürünlerine markanın Türkiye genelinde yer alan 30 farklı bayisinden ve İstanbul Levent’te bulunan showroom‘undan ulaşmak mümkün.





www.lunica.com.tr