Bodrum Bitez’de ayrıcalıklı yaşam alanları sunan Bitez Yalıları, ilk örnek dairesiyle vizyoner mimari anlayışını ve en yeni yapı teknolojilerini sergilerken, tarifsiz lüks hissini deneyimletiyor.


FB Gayrimenkul Yatırımları tarafından Bodrum’a kazandırılan seçkin yaşam konsepti Bitez Yalıları Exquisite projesinde ilk örnek daire görücüye çıktı. Vizyoner mimari anlayışve en yeni yeni yapı teknolojileri ile inşa edilen örnek daire, Bitez Yalıları Exquisite projesindeki tarifsiz lüksü vurgulayan yaşam alanları ve nitelikli donanımlarıyla ön plana çıkıyor.



Örnek daire, ayrıcalıklı yaşam standartlarını gözler önüne seriyor

Örnek dairenin her bir metrekaresinde kalitenin, lüksün ve konforun hissedileceğini söyleyen FB Gayrimenkul Yatırımları CEO’su Burak Özyiğit, estetik ve benzersiz bir mimariyi bir araya getirdiklerini belirterek şöyle devam etti: “Denize sıfır 10 bin metrekarelik proje alanında 17 ultra lüks yalıdan oluşan Bitez Yalıları’nın görücüye çıkan örnek dairesinde, tüm detaylar büyük bir özenle ve titizlikle oluşturuldu. Ultra lüks konfor standartları ve seçkin yaşamın her detayını sunan örnek daire, benzersiz mimari tasarımı ve nitelikli donanımlarıyla Bitez Yalıları’ndaki ayrıcalıklı yaşamı gözler önüne seriyor.”

Bitez Yalıları, özgün mimari tasarım, mimari danışmanlık, akıllı ev sistemleri, 7/24 güvenlik, housekeeping, kuru temizleme, bahçe bakımı ve teknik hizmetler, havalimanı transfer hizmeti, su sporları, özel otopark, plaj, bar, restaurant, müstakil plaj ve iskele ve sea shuttle gibi ayrıcalıklarıyla; yaşamı Exquisite yapan standartları Bitez Yalıları’nda sunuyor. Tamamı deniz manzaralı Bitez Yalıları’nın her birinde yaşam terası, yüzme havuzu, pool lounge, güneşlenme terası ve bahçe terası bulunuyor.