Bizim Evler markasına yenilerini ekleyen İhlas Yapı'nın Bizim Evler markalı projelerinin en yenilerinden Bizim Evler Güzelce'de inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.


Ispartakule'de 8 ayrı etapa imza atan ve Bizim Evler markasını daha da sağlamlaştıran İhlas Yapı bu kez Büyükçekmece'de adından söz ettirecek. Büyükçekmece Güzelce Mahallesi'nde hayata geçirilen Bizim Evler Güzelce projesi 2+1, 3+1, 4+1 konut tipinden oluşan toplam 17 blokta 709 daireden meydana geliyor. Bizim Evler Güzelce, Büyükçekmece'de, şehrin en işlek otoyolu E5'in üzerinde yer alıyor.

Ailelerin konforuna göre geniş ve rahat bir şekilde tasarlanan projede daire büyüklükleri 112 metrekare ile 214 metrekare arasında değişiyor. Tüm deniz tutkunlarını, 365 gün tatil tadında bir yaşama davet eden Bizim Evler Güzelce, üç tarafını çevreleyen deniz manzarasıyla ayrıcalıklar sunuyor.

Bizim Evler Güzelce projesinde kredili alımlarda 0.86 oranlı 60 ay vade yapılıyor. Projede 40 ay senetli vadelendirmeler de mevcut. Ayrıca projeden peşin konut almak isteyenlere yüzde 15 indirim uygulanıyor. Blokların hızla yükseldiği Bizim Evler Güzelce'de bloklar yükseldikçe deniz manzarası daha da netleşiyor. Teslimlerin ise Ekim 2020'de başlaması planlanıyor.