Gayrimenkul ve inşaat yapım, yatırım, geliştirme ve işletme konusundaki tecrübesini Bodrum’a ve Türkiye’nin turizm gelişimine aktaran BESA Grup, The BO Viera projesi ile bulunduğu bölgede proje alanı büyüklüğü ve denize konumu açısından emsalsiz olması ile de bir ilki gerçekleştiriyor. Türkiye ekonomisine ciddi katkı sağlayan şirketlerden biri olan BESA Grup, bugüne kadar binlerce kişiye istihdam sağlarken The BO Viera projesi ile de Bodrum’da yüzlerce kişiye iş imkanı sunmaya hazırlanıyor.

SALİH BEZCİ: BİR HAYALİM VARDI VE GERÇEKLEŞİYOR

Amiral gemisi inşaat faaliyetleri olan şirketin, gayrimenkul geliştirme, AVM yapımı, enerji, telekomünikasyon ve turizm sektörlerinde de yer aldığını belirten BESA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, son yıllarda enerjilerinin önemli kısmını uzun zamandır tutkuyla bağlı oldukları Bodrum’a ayırdıklarını, tamamen Bodrum kokan ve konforda sınır tanımayan bir kurgu üzerinde çalıştıklarını iletti. “The BO Viera” adı altında ‘Bodrumlu bir yaşam deneyimi oluşturmanın formülünü ürettiklerini dile getiren Salih Bezci, şöyle devam etti:

“Projeyi kurgularken hem Bodrumlular’ı, hem de bu güzide kasabada yaşamak isteyenleri dinledik. Talepleri çok yönlü tecrübelerimizle birleştirdik ve ortaya Bodrum’un en büyük ve sofistike projesi çıktı. Bugün, The BO Viera, mimari projesi onaylanmış ve inşaat ruhsatı alınmış, BESA Grup’a ait eşsiz bir arazi üzerinde, Bodrum’un en büyük projesi sıfatıyla yükseliyor. Bodrum; bünyesinde villa, rezidanslar ve otel bulunan The BO Viera ile gelişmeye devam edecek.

Bugün geldiğimiz noktada imza attığım işlerden kendi adıma olduğu kadar ülkem adına da mutluluk duyuyorum. The BO Viera projesi ile bir hayalim gerçekleşiyor. Türkiye’nin olduğu kadar tüm Ege ve Akdeniz havzasının da en değerli bölgelerinden Bodrum’da hem benzersiz bir yaşam deneyimi, hem de yatırımcılar için doğru, güvenilir ve zamansız bir yatırım fırsatı yaratıyoruz.”