Bodrum’un ayrıcalıklı koylarından Türkbükü’ne yeni bir heyecan, yeni bir hayat geldi. Lezzet severlere hem şık hem rahat bir ortamda mükemmel bir gastronomik deneyim yaşatan olan ve İspanyolca’ da ‘Varlıklı Kadın‘ anlamına gelen La Rica açılışının ardından daha ilk günlerden Bodrum’un vazgeçilmezleri arasına girdi. 





İspanyol mutfağından ilham alan, Türk mutfağının eşsiz lezzetlerini yeni bir anlayış ile birleştiren La Rica, misafirlerinin damağında unutulmaz lezzetler bırakırken özel dekorasyonu ve farklı ambiyansı ile de keyifli saatler yaşatıyor. 





Yaratıcı Şef Özlem Mekik'in dokunuşu ile İspanyol ve Türk Mutfağının harmanlanmasıyla oluşturulan, gündüz ve akşam olmak üzere iki farklı menü ile hizmet veren La Rica, Bodrum’un en popüler buluşma noktalarından biri olmaya başladı. 





Zengin kahvaltı menüsü, tapas alternatifleri, atıştırmalıklar, yaz salataları, burgerlar, özel ikramları ve çok daha fazlası ile gündüz menüsünden seçim yapmakta zorlanacaksınız. Denizden, bahçeden hazırlanan özel ikramları ile dikkat çeken akşam menüsü ile La Rica misafirlerini eşsiz lezzetler karşılıyor. 





Güne La Rica’nın eşsiz lezzetli kahvaltısı ile başlayarak özel plajında Türkbükü’nün keyfini çıkaran misafirler, La Rica’nın özel iskelesinden Bodrum denizinin keyfini çıkarıyor. Misafirler dilerse sevdikleriyle birlikte akşam yemeğinde La Rica’yı tercih ederek günün her anında Bodrum’un tadına varıyor. 





Mekân işletmeciliği alanında deneyimli, yaratıcı şef Özlem Mekik ve ekibinin titiz çalışmasıyla menüden dekorasyona, mezelerden peçetelerine kadar her detayın misafirleri için özel yapılan bir çalışmanın eseri olarak ortaya çıkan La Rica açılışının hemen ardından Bodrum Türkbükü’nde adından söz ettirmeye başladı.