Büyükyalı İstanbul, Almanya Düsseldorf'ta düzenlenen “Evim Türkiye Fuarı” ile Avrupa’da yaşayan ve Türkiye’den ev sahibi olmak isteyen Türkler ile yabancı yatırımcıları “iyi yaşam”la tanıştırıyor.





Büyükyalı İstanbul Projesi Konum Olarak Nasıl bir Yerde

Zeytinburnu Sahil En güzel konumda bir bölgede1549353251_Buyukyali_Genel

Büyükyalı İstanbul Projesi Fendi Casa Bloğunda Daire Fiyatları

Fendi Casa Tasarımıyla tasarlanan blokta daire fiyatları m2 birim fiyatı 24 / 44 Bin TL arasında değişiyorBuyukyali Fendi Casa blok





Satışların TL olarak gerçekleştirildiği Büyükyalı, yurt dışında yaşayan konut alıcılarına, döviz kuruna nazaran çok daha avantajlı fiyatlarla kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. 





Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında, Emlak Konut GYO güvencesiyle, İstanbul Boğazı’nın girişinde hayata geçirilen Büyükyalı, 8–10 Şubat tarihleri arasında Almanya Düsseldorf’ta düzenlenecek “Evim Türkiye” fuarına katılacak. Büyükyalı fuarda, Avrupa’da yaşayan ve Türkiye’de ev sahibi olmak isteyen Türkler ve yabancı yatırımcılarla bir araya gelerek “iyi yaşam”ı anlatacak. 





Döviz kurlarındaki dalgalanmalar ve yabancıya satışta sunulan olanaklarla Türkiye’den ev almanın çok daha cazip hale geldiğini vurgulayan Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, “Satışların TL olarak gerçekleştiği Büyükyalı projemizde, Avrupa’da yaşayan vatandaşlarımız ve yabancı yatırımcılar için çok ciddi, kaçırılmayacak bir fırsat oluştu. Büyükyalı’nın en çok tercih edilen proje olduğu 2018 yılında, satışlarımızın önemli bir kısmını, bu fırsatı değerlendirmek isteyen alıcılara gerçekleştirdik. Evim Türkiye fuarı ile Türkiye’ye gelme fırsatı bulamayan konut alıcılarına, Büyükyalı’yı ve 2019 yılında başlayacak ‘iyi yaşam’ı anlatarak, onları sunduğumuz fırsatlar konusunda ilk ağızdan bilgilendireceğiz” dedi. 





“İyi Yaşam” Eylül Ayında Başlıyor





Sakinlerini ihtiyaç duyulan her şeye üstün bir kalite ve kusursuz bir hizmet anlayışıyla ulaştırmayı amaçlayan ve “iyi yaşam” felsefesiyle fark yaratan Büyükyalı, İstanbul Boğazı’nın girişinde Kazlıçeşme sahil bandında yeni bir deniz semti olarak yükseliyor. Yaşamın Eylül ayında başlayacağı Büyükyalı’da, farklı yaşam tarzlarının tüm ihtiyaçlarına cevap veren farklı konsept ve büyüklüklerde daire seçenekleri yer alıyor. Büyükyalı ayrıca, Fendi Casa bloğu ve Türkiye’nin ilk gerçek loft daireleri ile de benzersiz, çok özel yaşam alternatifleri sunuyor. 





Fendi Casa Bloğunda İtalyan Zarafeti





Büyükyalı’nın, her ayrıntısında Fendi Casa çizgisini taşıyan “Büyükyalı furnished by Fendi Casa” bloğu, hayata değer katan gerçek lüksü yaşamak isteyenler için benzersiz bir fırsat sunuyor. Panoramik deniz manzarasına sahip bloğun lobisinden ortak alanlarına, dairelerin yatak odasından mutfağına, banyosundan salonuna, dolaplarından parkelerine, kapı kollarından armatürlerine kadar her detay Fendi Casa imzası ve şıklığını taşıyor.





Türkiye’nin İlk Gerçek Loftları Büyükyalı’da





Temellerine “tarihe saygı” felsefesini koyarak yükselen Büyükyalı, Osmanlı döneminden günümüze taşınan ve dünya standartlarında bir restorasyonla yeniden yaşama kazandırılan tarihi yapılarında, Türkiye’nin ilk gerçek loftlarına ev sahipliği yapıyor. Mimari ve tasarım açısından çok özel bir yapıya sahip sınırlı sayıdaki loft daire, tarihi atmosferde müstakil, özel bir yaşam sunuyor. Yaşam tarzına göre şekillenebilen bir tasarıma sahip olan loftlar, hem yalnız yaşayanlar hem de aileler için, ihtiyaçlara paralel her türlü konforu sunuyor. 





İstanbul’un Yeni Buluşma Noktası





Yeniden yaşama kazandırılan tarihi yapılarıyla, geçmişin büyüleyici atmosferini modern yaşama entegre eden Büyükyalı’da, dünya markaları, gurme restoranlar, alışveriş sokakları, fitness merkezi, sinema, tiyatro ve kültür sanat etkinliklerine ev sahipliği yapacak salonlar bulunuyor. Büyükyalı’da iyi yaşam için ihtiyaç duyulan her şey üstün kalite standartlarıyla yürüme mesafesinde yer alıyor.





Kusursuz Konfor İçin Her Şey Büyükyalı’da





Büyükyalı sakinlerine, kuru temizlemeden dünyanın farklı ülkelerindeki en seçkin restoranlarda rezervasyona, konser biletlerinden uluslararası seyahatlere, uçak, yat, helikopter, klasik otomobil ve limuzin kiralamadan çiçek ve hediye gönderimine kadar, dünyada eşi benzeri olmayan “Concierge Hizmetleri” sunuluyor. Daire sahiplerini ve misafirleri kapıda karşılayan, eşyalarının taşınmasına yardımcı olan, taksi çağıran yani ihtiyaç neyse çözüm üreten, hayat kolaylaştıran “Doorman” servisi de Büyükyalı’daki yaşama değer katıyor.





Büyükyalı, Yeni Ulaşım Akslarının Kesiştiği Noktada, Hayatın Tam Merkezinde





İstanbul Boğazı’nın girişinde, Kazlıçeşme sahil bandında, şehrin kara, deniz ve raylı sistem tüm yeni ulaşım akslarının kesiştiği noktada yer alan Büyükyalı İstanbul’da deniz, ulaşımın en konforlu, en pratik halini sunuyor. Büyükyalı, deniz shuttle’larıyla konforlu bir yolculuk yapma ayrıcalığı sağlarken, trafikte zaman kazandırıyor. Metro istasyonuna 5 dakika yürüme mesafesindeki Büyükyalı’dan Anadolu Yakası’na Avrasya Tüneli ile 15 dakikada geçilebiliyor. Sahil yolu olarak da adlandırılan Kennedy Caddesi’ne direkt bağlantılı tek proje olan Büyükyalı, sakinlerine ve misafirlerine Kennedy Caddesi üzerinden, doğrudan otoparka bağlanma imkânı sunuyor.