Son zamanların en çok tercih edilen bölgelerin başında gelen ilçe Çatalca bölgesi bu bölgede çok miktarda satılık arsalar var.


En değerli bölgenin başında Çanakca , Kestanelik , Örcünlü ,Çanakca , Subaşı , Kabakça ,Akalan ,Dağyenice ,Yassıören ,İhsaniye , Nakkaş ,İzzettin ,Oklalı ,Gökçeali , İleri tarihlerde değerlencek bölgelerin başında gelen yerler buralar yatırımı ön görülen yerler.

Çatalcadan arsa almak mantıklımı ?

Çatalca 3. havalimanı ve gelişen ve büyüyen istanbul ilinin en gözde ilçesi diyebiliriz bu nedenle arsa alınmasını tercih ederiz.

Arsa veya Tarla Yatırımları genelde şehrin büyüdüğü genişlediği bölgelere yapılır hiç bir zaman burada fiyatlar artı daha fazla yükselmez demeyin şehir büyüdükçe bu bölgedeki fiyatlar her zaman artmaya devam edecektir.

Kulaktan dolma veya komşum aldı bende alayım değil bölgeyi iyi tanıyan ve konunun uzmanı olan kişiler tarafından yapılmalıdır. Ata sözleri her zaman doğruyu söyler ekmeği ekmekçiden al üç kuruş fazla ver bunlar her zaman doğru sözlerdir.

Neden Çatalca diye soracak olursanız Arnavutköy , bölgesine yapılan 3. havalimanı bölgeye bir çok değeri katacak, kuzey marmara oto yolu ulaşım akslarını bölgeye yatırımı çekiyor o nedenle neden çatalca sorusunun en iyi cevabıdır.