Cennet Mahallesi Kiralık Daire Fiyatları, kenar sokaklarda huzurlu bir yaşamın adresi olan cennet mahalesi son 5 – 6 yıl içerisinde oldukça gelişti.


Emlak sektöründe 2018 itibariyle büyük projelere adım atılmasıyla birlikte bir çok semtte fiyatlarda değişkenlikler baş gösterdi. Bunlardan etkilenenlerden birisi de cennet mahallesi. Konum itibariyle kanarya ile, florya sınırları arasında varolan bu semt ev arayanlar için gözde yerlerden birisi. Bölgede bir çok eski yapılar bulunsa da kentsel dönüşüm çerçevesinde bir çok bina yenilenmekte. Dilerseniz çok vakit kaybetmeden cennet mahallesi kiralık daire fiyatları’na göz gezdirelim.


2+1 kiralık evler, merkez mahallelere yakınlık derecesine göre 800 TL ila 1200 TL arasında değişkenlik göstermektedir. Ortalama olarak 120 metrekare kiralık evler bu bahsettiğim fiyatın %5 üzerinde fiyatlara sahip olabilir.


Bölgedeki 3+1 kiralık evler eski yapılarda 1000 TL’den başlarken, yeni yapılarda ise bu fiyat 2000 TL’ye kadar çıkmakta. Ortalama olarak 3+1 daireler 135 metrekare altında tasarlanmışlardır. Bu da 4 kişilik bir ailenin barınması için oldukça idealdir.