Çetmen Mobilya, sektördeki uzun teslimat sürelerine son veren yaz kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında, 29 Haziran-30 Ağustos 2018 tarihleri arasında Çetmen Mobilya mağazalarından alışveriş yapan tüketicilere mobilyaları 7 günde teslim ediliyor.


Türkiye’nin köklü mobilya üreticilerinden Çetmen Mobilya, yaz aylarına özel bir kampanya ile tüketicilerin kısa sürede teslimat ihtiyacına yanıt veriyor. 29 Haziran-30 Ağustos 2018 tarihlerinde, Çetmen Mobilya mağazalarından alışveriş yapan tüketicilere mobilyaları 7 günde teslim ediliyor. Şirketin yenilenen 2018 koleksiyonu ürünleri, Türkiye çapında 50 mağazada yeni sahiplerini bekliyor.

Yaz kampanyasını müşteri odaklı hizmet sunma misyonları doğrultusunda tasarladıklarını ifade eden Çetmen Mobilya Pazarlama Direktörü Erhan Güngör; “Yaz; taşınma, evlilik, bayram gibi pek çok kıymetli sürecin yaşandığı özel bir sezon. Bu dönemdeki yoğun talepler nedeniyle sektörümüzde teslimat süreleri uzayabiliyor. Tüketicilerin yeni mobilyalarına kısa zamanda kavuşma beklentilerinin farkında olarak yaz kampanyamızı hazırladık. Böylece yenilenen, şık ve modern mobilyalarımızı 7 günde teslim ederek tüketicilerin önemli bir ihtiyacını karşılıyoruz. Hedefimiz müşterilerimize en iyiyi, en hızlı ve kolay şekilde sunmak” dedi.

Kampanya, Çetmen Mobilya’nın yenilenen 2018 koleksiyonunda yer alan belirli ürünler için, stoklarla sınırlı olarak tüketicilere sunuluyor. Detaylı bilgilere www.cetmen.com.tr adresinden ulaşmak mümkün.

Çetmen Mobilya hakkında

Çetmen Mobilya, 1962 yılında, İzmir'de mobilya üretimi ve satışı ile faaliyetlerine başlamıştır. 1995 yılında kurduğu mobilya fabrikası ile çalışmalarına hız veren şirket, bugün yaklaşık 1.300 kişilik profesyonel ekibiyle, Türkiye genelinde toplam 49 mağaza ve 80.000 metrekarede hizmet sunmaya devam etmektedir.

Modern, kullanışlı ve fonksiyonel ürünleri ile tanınan Çetmen Mobilya, oturma grupları, yatak odası, yemek odası, bebek ve genç odası takımlarını yüksek teknoloji ile üretim yapmaktadır. 56 yıllık köklü geçmişi ile geleceğe yatırım yapan Çetmen Mobilya, 160.000 m2’lik alan içerisinde 120.000 m2 kapalı, 40.000 m2 açık alana sahip fabrikasını 2020 yılında faaliyete geçirecektir. Ayrıca şirket, yüksek kaliteli ve uygun fiyatlı mobilya ürünleri satan yaygın satış ağını kurmak üzere bir dizi atılım içerisindedir ve 2023 yılında 250’yi aşkın mağaza ile hizmetlerini sürdürmeyi hedeflemektedir.

www.cetmen.com.tr