Türkiye’nin önde gelen mobilya markalarından Çetmen Mobilya, yeni kampanyasıyla 2019 yılında evlenmeyi düşünen çiftlerin yükünü hafifletiyor. Mobilyalarını 1 Mart – 30 Nisan 2019 tarihleri arasında Çetmen mağazalarından alan çiftler, ihtiyaç duydukları tüm ürünleri 36 aya varan taksit imkanıyla satın alıyor; yuva kurmak kolaylaşıyor.





Sahip olduğu 57 yıllık deneyimle mobilya sektörünün en köklü markalarından olan Çetmen Mobilya, 2018 yılındaki hızlı büyümesini bu yıl evlilik planları yapan çiftlerle birlikte kutluyor. Son bir yıl içerisinde açtığı 13 yeni mobilya mağazasıyla tüketicilerin kaliteli ve hesaplı mobilya ihtiyacına çözüm sunan Çetmen, yeni bir yuva kurmanın maddi yükü karşısında çiftlerin yanında yer alıyor.





Düğünü ilkbaharda yapmak isteyenler, Çetmen’in estetik ve her bütçeye uygun mobilyalarını 1 Mart – 30 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenen Yeni Evleneceklere Özel Düğün Paketleri Kampanyası kapsamında 36 aya varan taksit imkanlarından faydalanarak satın alabiliyor. Bu kampanyayla birlikte şık ve konforlu mobilyaların fiyatları 8.790 TL’den başlıyor. Ayrıca tüketiciler mobilya sektöründeki KDV indiriminden de Mart ayı sonuna kadar faydalanmaya devam ediyor.





Kampanyanın öne çıkan ürünleriyle bir evi uçtan uca döşemek mümkün hale geliyor. Hope koltuk takımıyla salonlar şıklık kazanırken, evin televizyonu ise yeni Aytaşı televizyon ünitesine geçiş yapıyor. Tres yemek odasıyla misafirler en iyi şekilde ağırlanırken, konfor dolu Milo yatak odası ise çiftlere pürüzsüz bir gece uykusu vadediyor. Çetmen’in yeni evlenecek çiftlere özel kampanyası sadece sıfırdan yuva kuracakları değil, ayrıca var olan eşyalarını yenilemek isteyen tüketicileri de yakından ilgilendiriyor. 





Çetmen’in köklü geçmişine karşın genç ve dinamik bir marka vizyonuyla hareket ettiğini hatırlatan Çetmen Mobilya Marka Müdürü Ayşe Duygu Atasoy, “Yeni Evleneceklere Özel Düğün Paketleri Kampanyası da bu yenilikçi vizyonun bir yansımasıdır. Ekonomik belirsizliklere karşı KDV indirimiyle birlikte hazırladığımız bu kampanya, yeni evlenecek çiftlerin şık ve kullanışlı mobilyalarla daha modern ve daha estetik bir yuva kurmalarını sağlayacak.” diye konuştu.





Yüksek kaliteli ve uygun fiyatlı mobilya denince akla gelen ilk adres olmayı hedefleyen Çetmen Mobilya’nın geniş ürün portföyüyle evler yenilenmeyi bekliyor. Salon takımı, çocuk ve genç odaları, yataklar, bebek odaları, tamamlayıcı ve tekli ürünler ile dolu geniş yelpazesiyle Çetmen, hem ihtiyaca hem de bütçelere uygun mobilya çözümleri sunmaya 2019 yılında da devam ediyor.