Çırağan Palace Kempinski İstanbul, deneyimli ve başarılı yönetim kadrosuna iki başarılı isim daha ekledi. Elif Derya Bakkal, Satış ve Pazarlama Direktörü; Marie Grosyeux ise, Yiyecek ve İçecek Direktörü koltuğuna oturdu.


Çırağan Palace Kempinski İstanbul’un, Satış ve Pazarlama Direktörlüğüne getirilen Elif Derya Bakkal,  Ege Üniversitesi Otel Yöneticiliği bölümünden mezun. Sektörel kariyer basamaklarını otelcilik alanında hızla tırmanan Bakkal, 2008 yılında Amerika’da bulunan Montage Beverly Hills’de görev aldı ve yöneticilik sertifika programlarını tamamladı.  Öte yandan, Amerika dönüşü  İstanbul’da Park Hyatt Satış Direktörlüğü dahil bir çok görevden alan Bakkal, bu kez kariyer rotasını Bodrum’a çevirdi.

2014 yılında Mandarin Oriental markasına ait Avrupa’nın ilk resort’u olan Bodrum’daki otelinin ardından, Paramount Hotels - Resorts markasının dünyadaki ilk otelinin Satış ve Pazarlama Direktörlüğünü yaptı. Çırağan Palace Kempinski İstanbul’un, Satış ve Pazarlama Direktörlüğüne getirilen Elif Derya Bakkal,  Otelin yönetim kurulunda yer almakla birlikte, otelin  tüm satış ve pazarlama faaliyetlerinden sorumlu olacak.

Çırağan Palace Kempinski İstanbul’a İki Kadın Yönetici!


Öte yandan, Çırağan Palace Kempinski İstanbul’un Yiyecek ve İçecek Direktörlüğüne getirilen Marie Grosyeux, eğitimini Paris, Institut Eshotel’de tamamlayarak; Dubai, Prag, Paris, Edinburgh ve Dublin gibi dünyanın farklı yerlerindeki lüks otellerde, önemli görevlerde bulundu. Grosyeux’un, Çırağan Palace Kempinski’ye atanmadan önceki görevi Prag Four Seasons’ın tüm yiyecek ve içecek alanlarından sorumlu Yiyecek ve İçecek Direktörlüğüydü.

Mesleki kariyeri süresince dünyaca ünlü Burj Al Arab ve Jumeriah Emirates Tower gibi otellerin yiyecek ve içecek operasyonlarında üst düzey yöneticilik yapan Grosyeux, ana dili Fransızca dışında  İngilizce ve İspanyolca biliyor.Otelin yönetim kurulunda yer alacak olan Marie Grosyeux, uluslararası tecrübesiyle tüm yeme içme operasyonundan ve stratejisinden sorumlu olacak.