Dekar Kıyıbahçe, İstanbul’un ulaşım ağlarının kesiştiği Çekmeköy Ömerli’de, FSMve YSS köprüsüne 15 dakika uzaklığı, Anadolu Yakasındaki iş merkezlerine ve hava alanlarına yakınlığı ile hayatınıza kolaylık katıyor.


84.844 m2 alan üzerinde yer alan Dekar Kıyıbahçe, ağaçlar ve göletlerle çevrili 84 bloktaki 244 bahçeli ev ile sizi sakin bir yaşamla buluşturuyor. Ömerli’de ulaşılabilir bir bahçe hikayesi, yeşilin ve mavinin eşliğinde başlıyor.





Her birinin gölete kıyısı olan 2+1, 3+1 ve 4+1 bahçeli ev seçenekleri; 7.860 m2 gölet alanı, açık yüzme havuzu ve spor alanları size yeni bir dünyanın kapılarını açıyor.


Mutluluğun kıyısından, ağaçların gölgesine uzanan bir hikaye. Projenin yapısını belirleyen ve proje hayata geçerken dikkatle korunan yetişmiş 200 ağaç, bahçenizde izlemeye doyamayacağınız bir manzara yaratıyor.





BREEAM (British Research Establishment Environmental Assessment Method – Bina Araştırmaları Kuruluşu Çevresel Değerlendirme Metodu) dünyanın önde gelen ve en çok kullanılan bina çevresel değerlendirme metodudur. Dekar Kıyıbahçe projesi, BREEAM değerlendirme kriterleri doğrultusunda yönetim, sağlık ve konfor, malzeme, enerji ve su verimliliği, atık, kirlilik ve arazi kullanımı ve ekoloji gereklilikleri doğrultusunda en yüksek seviyede verimliliği sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.


Sosyal alanlarda her anı doya doya yaşayabilirsiniz.
Dekar Kıyıbahçe; açık havuz, çocuk parkları, basketbol, voleybol, tenis
sahaları, sauna ve fitness salonu ile size dinamik bir yaşam sunuyor.