https://www.youtube.com/watch?v=X6idcgKyPC0&feature=youtu.be

Beylikdüzü'nün İlk Açık AVM'si
Beylikdüzü’nün ilk Açık AVM’si Demir Country’nin size sunduğu en önemli ayrıcalıklardan biri. Üstelik Türkiye’de bir benzeri de yok.

Nevizade ve Galata konseptli cadde ve sokakları, dünyaca ünlü alışveriş markaları, keyifli zamanları yaşam alanlarınızın hemen yanıbaşında geçirmenizi sağlayacak restoranları ile Country AVM sizi büyülü bir hayata davet ediyor.

Beylikdüzü’nün yeni meydanı yani yeni buluşma noktası Country AVM’nin konseptli sokaklarına bakan evlerden birinin sahip olarak kendinizi özel hissedeceksiniz.

A+ Sosyal Yaşam
Demir Çağı’nın en büyük farklılıklarından biri de A+ Sosyal Yaşam alanları.

Öyle ki daha önce eşini görmediğiniz sıra dışı peyzaj alanları, 2 adet büyük 2 adet çocuk yüzme havuzu ve dinlenme alanları ile tatil adeta ayağınıza geliyor. Peyzaj alanlarındaki yürüme ve bisiklet yolları, görsel havuzların üzerinde bulunan bungolaw’ları ile Country Meydan’da siz ve sevdikleriniz bambaşka bir deneyim yaşayacak.

1.000 m2 kapalı sosyal tesisinde yer alan; kadın, erkek ve çocuk yüzme havuzları ile havalar kötüyken bile havuz keyfini sürebileceksiniz.

Country Club Spa&Wellness Center’da ise hem huzur hem de sakinlik bulacak, hayatın tüm stresinden uzakta hissedeceksiniz.