Deniz istanbul projesi Eston Deniz projesinin devamı olan bir projedir 1200 dönüm arazi üzerine bir çok tip konut inşa ediliyor bölgede Yakamoz Villaları ,Kalyon Evleri ,ve Mercan Konakları olarak devam ediyor .

Keleşoğlu Holding tarafından devir alınan proje bölgenin çok kıymetli arazisi üzerine inşa ediliyor genel olarak villa ağırlıklı olarak inşa edilen proje bir çok kişi tarafından beğenilen bir bölge west istanbul marina bu bölgede ve bu bölgeye çok değer katıyor .

Proje şu şekilde isimler almıştır Yakamoz Villaları ,Kalyon Evleri ,Marina Villaları, Mercan Konakları 1-2 ve son olarak Sedef Konakları isimleriyle adlandırılmıştır %45 eğimli arazi üzerine inşa edilen proje tüm projedeki daireler deniz manzarasına sahip hiç biri bir birinin önünü kapatmıyor Mercan Konakları Kiralık daire arayanların en çok tercih edeceği bölgelerin başında geliyor.

Yakamoz Villaları , Marina Villaları , Sedef Konakları Kiralık daireler bu bölgeye değer katıyor yat limanı ve cafeler ,açık kapalı yüzme havuzları spor aktiviteleri yaşamak için ideal bir bölge İstanbul'un Beylikdüzü Yakuplu bölgesinde bulunan site Deniz İstanbul ismiyle adlandırılmıştır.

Editörün yorumu  Bölgede Emlak şirketi Tavsiye ediniz dediğimizde uzun zamandır bölgenin tek hakimi olan emlak şirketi EMLAK34 sizlere profesyonel hizmet vermede en kaliteli ve güvenilir hizmeti sunuyor. 0544 875 30 40