Deniz İstanbul'un ikinci etabı olarak yükselen Deniz İstanbul Mercan Konakları 122 bin 500 metrekare alan üzerine yayılıyor.


İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da Keleşoğlu tarafından hayata geçirilen Deniz İstanbul Mercan Konakları'nda ilk etap teslimleri başladı 2+1 ve 3+1 daireler ilk günden teslim edilmeye başlandı mülk sahipleri kendi evlerinde oturma sevincini yaşarken yatırım için alanlar ise kiralık olarak değerlendiriyor.

Deniz İstanbul Mercan Konakları'da kendi arasında 2 etaba ayrılıyor. 62 bin metrekare alan üzerine konumlanan Deniz İstanbul Mercan Konakları 1. etapta 368 adet daire yer alıyor. Dört katlı blokların yer aldığı etapta 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.



Deniz İstanbul Mercan Konakları 2. etap ise 59 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 5 ve 8 kat arasında değişen blokların yer aldığı Deniz İstanbul Mercan Konakları 2. etap toplam 719 adet konuttan meydana geliyor. 1+1'den 4+1'e kadar daire seçeneklerinin yer aldığı Deniz İstanbul Mercan Konakları 2. etap teslimleri ise Ocak 2019 olarak belirlendi.