Deniz İstanbul'un ikinci etabı olan Mercan Konakları teslimleri bir ay içinde yapılacak ve Mercan konaklarını biraz tanıyalım. Mercan Konaklarında eşsiz deniz manzarasına hâkim balkonlarda yaşayacağınız görsel zenginlik yaşamınıza Farklı bir renk katacak.


Her katta 2 dairenin yer aldığı az katlı Mercan Konaklarında 1+1’den 4+1’e değişen aile tarzı yaşam sizleri bekliyor...

Deniz manzaralı aile tarzı konak konseptiyle dizayn edilmiş az katlı apartman dairelerini Mercan Konakları’nda yeniden tanımlıyoruz.

Mercan Konakları’nda “Teras Bahçe ve Balkon Bahçe“ alternatifleri ile konak içinde müstakil bahçe ayrıcalığını yaşayacaksınız...

1.105 konut ve 50 mağazadan meydana geliyor. 122 bin 500 metrekarelik arsa üzerine kurulan projede 234 adet 1+1, 312 adet 2+1, 511 adet 3+1, 48 adet 4+1 daire yer alıyor.

Tüm daireleri deniz manzaralı olan Mercan Konakları'nın her katında 2 daire bulunuyor. Mercan Konakları'nda yer alan 1+1 daireler 66 metrekare, 4+1 daireler ise 213 metrekarelik büyüklükte tasarlandı.



Deniz İstanbul Mercan Konakları Kiralık Fiyat Listesi - 20,05,2018

 

      1+1                                               1800 TL’den başlayan fiyatlarla

       2+1                                                2500 TL’den başlayan fiyatlarla

       3+1                                                3000 TL’den  başlayan fiyatlarla

       4+1                                               3500 TL’den  başlayan fiyatlarla

Denizi ve İstanbul'u bir araya getiren İstanbul’un en büyük sahil kasabası Denizİstanbul bu hayali gerçeğe dönüştürüyor. Keleşoğlu Holding'in yıllar önce ilk örneklerini Ataköy'de tasarladığı az katlı apartman dairesinin konsepti Mercan Konakları'nda yeniden yorumlandı. Lüksü, konforu ve fonksiyonu bir araya getiren Mercan Konakları, "Teras Bahçe" ve "Balkon Bahçe“ alternatifleri ile konak içinde müstakil bahçe ayrıcalığını sunuyor. Mercan Konakları yere kadar uzayan pencereleri ve Fransız balkonları ile doğa ve ev arasındaki sınırları ortadan kaldırıyor.

Denizİstanbul, 20 farklı parselde, 12 farklı fonksiyonun bir bütün olarak tasarlanması ile doğdu. Yerleşimde, yapılar birbirlerinin görüşünü kesmeyecek şekilde, yükseklikleri denize doğru alçalarak konumlanıyor. Blokların manzara hakimiyetinin, kaydırmalı yerleşim anlayışı ile sağlandığı Denizİstanbul'da blok aralarında minimum 20 metre mesafe aralıklarla farklı büyüklükte bahçe alanları yer alıyor.



Marinaya komşu konumda yer alan Denizİstanbul Mercan Konakları'nda okul, hastane, alışveriş merkezi, günübirlik çarşı, restaurant, kafeler, sosyal ve sportif kulüp bulunuyor.

Lüks, konfor ve fonksiyonelliğin ihtişamlı girişle taçlandırıldığı konak kültüründe, ayrıcalıklı yaşamın

bir parçası olacaksınız...

Mercan Konakları Kiralık Daireler eşsiz deniz manzarasına hâkim balkonlarda yaşayacağınız görsel zenginlik yaşamınıza

Farklı bir renk katacak

Mercan Konakları’nda “Teras Bahçe ve Balkon Bahçe“ alternatifleri ile konak içinde müstakil bahçe ayrıcalığını yaşayacaksınız...

Mercan konakları ile gün ışığını doyasıya yaşayacak, yere kadar uzayan pencereleri ve balkonlarıyla doğayı evinizin her noktasında hissedeceksiniz.