Beylikdüzü Yakuplu’da bulunan ‘Deniz İstanbul’ projesini Yapan Keleşoğlu Holding’e haciz gelmişti.


Keleşoğlu Holding’e haciz gönderen Bayramoğlu Faktoring’e olan borç ödendi mi?

Bayramoğlu Faktoring, Floryalı Keleşoğlu Holding’in malvarlıklarına haciz kararı aldırmıştı. Keleşoğlu Holding ortak projeleri olan Capacity Alışveriş Merkezi’ndeki, Avcılar’daki Pelican AVM hisseleriyle beraber, Beylikdüzü Yakuplu marinanın üst kısmında bulunan TMSF tarafından alınan Eston Deniz ismini Deniz İstanbul olarak değiştirdiği proje içinde  haciz konulmuştu.

Deniz İstanbul Projesi’nin satış ofisine Haciz Memurları tarafından haciz kararı uygulanmış ve tüm ekipmanlar alınmıştı. Haciz memurlarına direnen Keleşoğlu Holding yetkilileri ve işçileri görevleri için gelen haciz memurlarına zorluk çıkarmış, girişlere iççiler tarafından kepçeler ve iş makineleri çekilmişti. Haciz memurları ise bu zorluk karşısından emniyet birimlerinden destek istemiş ve haciz memurları Emniyet ekipleri ve Emniyetin TOMA gibi araçları eşliğinde Deniz İstanbul projesi  içine girerek gerekli haciz işlemini gerçekleştirmişti.


Şimdi bu proje hakkına şüphe duyan yatırımcılar sektörün lider emlak haber sitesini arayarak bizlerden bilgi almak istediklerini söylediler.

Bazı haber sitelerinde burayla ilgili haber yapılarak halkın haber alma özgürlüğünü kısıtlayan Holding yetilileri Türk yargısını kendi amellerine alet etmiştir! Haber yapan haber sitlerinin yaptıkları linklerin kısıtlanması kararını aldırmıştır! Bizler yatırım yapan yatırımcılara yön veren emlak haber sitesi olarak bu tür haber ve bilgileri okuyucularımıza duyurmakla mükellefiz.

Keleşoğlu Holding şimdiye kadar bu konuyla ilgili hiçbir açıklama yapmazken hep basından kaçarak ve basının yaptığı haberleri engelleyerek veyahut haber yapan kişileri tehdit ederek haber yapmalarını zorlaştırmıştır! Böyle büyük bir projeye imza atan bir firmanın, bu durumunu açıklayan bir basın açıklaması yapması gerektiğini düşünüyoruz.

Yatırımcılar var… Olan borç ödendi mi haciz olayı daha sonra yeniden gelir mi diye merak ediyorlar… Tapuları alınan dairelerin üzerine haciz konur mu diye merak ediyor herkes…