İstanbul Avrupa Yakası’nın en hızlı gelişen bölgesi Basın Ekspres Yolu üzerinde Mar Yapı imzasıyla hayata geçirilen Divan Residence at G Tower projesinde gurbetçilere özel 2 ayrı kampanya başlıyor. Kusursuz tasarımın, otel konforunda hizmetle birleştiği G Tower’dan konut sahibi olmak isteyen gurbetçiler, peşin ödemede 5 yıl kira garantisi ya da yüzde 25 peşin 36 ay sıfır faiz kampanyalarından yararlanabilecekler.



İstanbul’un yükselen değeri Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirdiği projeleriyle bölgeyi cazibe merkezlerinden biri haline getiren Mar Yapı, Divan Residence at G Tower projesinde gurbetçilere özel 2 kampanyaya imza attı. Sınırlı sayıdaki daireler için geçerli kampanyalar kapsamında peşin alımlarda 5 yıl kira garantisi ya da yüzde 25 peşin 36 ay sıfır faiz imkanıyla konut sahibi olmak mümkün.



Otel konforunda yaşam fırsatı sunan Divan Residence at G Tower, 66 ile 84 metrekare arasında değişen 378 adet 1+1, 27 adet 1+1,5,  27 adet 2+1 olmak üzere 432 prestijli daireden oluşuyor. Kusursuz tasarımın otel konforunda hizmetle birleştiği Divan Residence at G Tower’da sınırlı sayıda 5 yıl kira garantili 1+1 daireler, yurtdışında çalışıp vatan topraklarına yatırım yapmak isteyen gurbetçilere özel fırsatla 599 bin TL’den satışa sunuluyor. Ayıca seçili dairelerin dışında ki dairelerde gurbetçi vatandaşlara özel yüzde 25 peşin 36 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor.

Ulaşım kolaylığıyla da yatırımcıların dikkatini çeken Divan Residence at G Tower, Atatürk Havalimanı’nın yanı başında, E-5 ve TEM Otoyollarının kesişim noktasında Mimar Sinan metro durağına bağlantılı noktada konumlanıyor. Bulunduğu lokasyon itibariyle her geçen gün değerlenen Divan Residence at G Tower yatırımcısına kısa zamanda yüksek kazanç sağlamayı hedefliyor.

Dünyadaki birçok şehrin sembolü haline gelmiş yapılara imza atan RMJM Mimarlık Ofisi’nin tasarladığı Divan Residence at G Tower’da, 3 bin metrekare alana sahip Boost spor merkezi, prestijli kafe ve restoranlar, yüzme havuzları, SPA merkezleri, toplantı odaları, kütüphane gibi sosyal yaşam alanları bulunuyor. Divan, YOO, Rotana, Wanda gibi ulusal ve uluslararası lider markalarla yaptığı işbirlikleri ile kısa zamanda yatırımcıların gözdesi haline gelen Mar Yapı imzası taşıyan G Tower projesinin rezidans yönetimini Türkiye'de otelcilik sektörünün lider markası Divan’ın üstlenmesi ile gerçek bir otel deneyimi sunuyor.

Mar Yapı Hakkında:

Mükemmeli hedefleyen bir anlayışla imza attığı öncü gayrimenkul projeleriyle Cityscape, WAF, MIPIM Architectural Review gibi uluslararası arenalarda ödüller kazanan Mar Yapı, çevreye duyarlı, modern  anlayışıyla erişilebilir lüksü yatırımcılarına sunuyor. Mar Yapı; ‘Divan Residence at G Plus’, ‘G Marin Managed by Divan’, ‘G Yoo Inspired by Starck’, ‘Divan Residence at G Tower’ ve ‘G Rotana’ projelerine imza atarak modern mimarinin şık, işlevsel ve seçkin örneklerini sergiliyor. Uluslararası iş birlikleriyle

kalitesini tescilleyen, yüksek getiri ve kazançlı yatırım sunan Mar Yapı, bölgesine ve yatırımcısına değer katan yeni projeler geliştirmeye devam ediyor.