Peli Elegance Larce Koleksiyonu Macar Serisi ahşabın doğallığını iç mekanlara taşıyor. Seri tercih edildiği mekanlara klasik ve minimalist bir görünüm kazandırıyor.

Yaşam alanlarına ahşap görünümü vaad eden Peli, aynı zamanda laminat parkenin kullanım avantajlarını da beraberinde sunuyor. Uzun süre dayanıklılığa sahip olan serinin koyu Macar, doğal Macar ve açık Macar olmak üzere üç farklı tonu mevcut. Peli’nin 32. sınıf koleksiyonlarından olan Elegance Large mekanın daha bütün olarak algılanmasını sağlıyor.

Doğanın ve doğallığın vurgulandığı Peli Elegance Large Koleksiyonu, doğal ahşabın sıcaklığı ile modern teknolojiyi bir arada sunuyor. Özellikle sonbahar ve kış konseptinde mekana sıcaklık katan seri sadeliğiyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

Üç ayrı renk alternatifinden oluşan bu koleksiyon size konforla doğallığı bir arada sunarak klasik ve minimalist mekanlar oluşturmanıza yardımcı oluyor.

Peli Hakkında:

1953 yılında Hasan, Fuat ve Nihat Turan kardeşler tarafından kurulan; orman endüstrisi, kâğıt, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren bir şirketler grubudur. Üretim faaliyetlerini, Vezir Köprü Orman Ürünleri ve Kâğıt Sanayi A.Ş., Pelit Arslan Kontrplak Fabrikası A.Ş. ve Pelit İnşaat Kalıp Sist. San. ve Tic. AŞ.’de gerçekleştirmektedir. Turizm faaliyetlerini ise Turan Prince World Tatil Köyü ve Sentido Turan Prince de devam ettirmektedir. Vezirköprü Fabrikası grubun üretim kapasitesi ve ürün çeşitliliğiyle lokomotifi konumundadır. 1996 yılında yapılan özelleştirmeyle alınan fabrika, 100 milyon Euro’yu aşan bir öz sermaye yatırımıyla Peli Parquet, Peli DK (Dekoratif Kapılar) ve Peli Paper markalarının üretimini gerçekleştirmektedir.

Vezir Ağaç, yani Vezirköprü Orman Ürünleri ve Kağıt Sanayi A.Ş., Karadeniz Bölgesi’nin en büyük entegre orman ürünleri sanayi tesislerinden biridir. Üretimi olan Tutkal, MDF, Yonga Levha, Melamin Kaplı MDF-Yonga Levha, Laminat Parke, Kontrplak, Egzotik ve İnşaatlık Kereste, Endüstriyel Ahşap Kalıp Sistemleri, Süpürgelik, Kapı, Filtre Kağıt Çay Poşet, Akü Kağıdı ile entegre bir tesistir.