Düfa Boya, renk uzmanlarına göre yaratıcılık, orijinallik ve vizyoner düşünce ile örtüşen 2018 yılının rengi Ultra Violet’i evinize taşıyor.

Moda ve tasarım dünyasının her yıl merakla beklediği “Yılın Rengi” Pantone Color Institute tarafından açıklandı. 2018 yılının rengi Ultra Violet oldu. Renk skalasında birbirinin tamamen zıttı olarak konumlanan kırmızı ve mavinin birleşmesiyle ortaya çıkan Ultra Violet, 2018 yılında modadan sanata, dekorasyondan mimariye kadar pek çok alanda karşımıza çıkacak.

Ev dekorasyonunda en önemli detaylardan biri olan renk seçimi, yaşam alanlarımızı daha canlı hale getirmemiz için büyük önem taşıyor. Düfa Boya renk uzmanları 2018 yılın rengini evine taşımak isteyenlere Düfa İç Cephe Renk Koleksiyonu’ndan 4030 Menekşe/Violet rengini öneriyor.

Renk seçimlerinde alanımızdaki doğal ışığın, mevcut mobilya/aksesuarların ve alan genişliğinin dikkate alınması gerektiğini belirten Düfa Boya renk uzmanları; beyaz haricinde renk seçimlerinde tamamlayıcı renkler kullanarak yumuşak geçişler yapabileceğimizi, yaşam alanlarımıza farklı boyut ve doku kazandırabileceğimizi belirtiyor.

Düfa Boya Hakkında:

Üstün Alman teknolojisi ve AB standartlarına uygun kalitesi ile Türk pazarında kısa zamanda kabul gören DÜFA Boya, çevre ve insan sağlığına duyarlı, uygulaması pratik su bazlı boyalar üretmektedir. "Boyanın Ustası" sloganıyla pazara renk getiren Düfa, Mix makine renklendirme teknolojisi ile müşterilerine 70 binin üzerinde renk seçeneği sunmaktadır.