200 yıllık köklü geçmişe sahip, banyo çözümlerinde dünyanın lider markası Ideal Standard; Türkiye genelinde açtığı satış noktalarına bir yenisini daha ekledi. Ideal Standard, kişiye özel banyolar için sunduğu yenilikçi tasarımlarını Eskişehir’deki yeni satış noktası Yapı Detayları ile tüketicilerin beğenisine sunuyor.

 

Dünya devi Ideal Standard, yurt içindeki büyümesini sürdürüyor. Ideal Standard, İç Anadolu Bölgesi’nin en gözde şehirlerinden Eskişehir’de açtığı yeni satış noktasıyla özgün ve fonksiyonel banyolar için gerekli tüm ürünlerini Eskişehirli tüketicilerle buluşturuyor.

 

Eskişehir’in en işlek caddesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde yer alan ve 1350 metrekarelik teşhir alanına sahip Yapı Detayları mağazasında, Ideal Standard’ın banyo ve mutfak armatürlerinden vitrifiye seramik ürünlerine, duş sistemlerinden gömme rezervuar sistemlerine, banyo mobilyasından akrilik ürünlere varıncaya kadar tüm ürünleri yer alıyor.

 

İnovatif yaklaşımı ve geliştirdiği son teknolojilerle sektörde adından sıkça söz ettiren Ideal Standard, 2018 yılında da tüketicilerin beklentilerine yönelik tasarımlar üretmeye ve sektörün gelişimine katkı sağlayacak yepyeni teknolojiler geliştirmeye devam ederek büyüyecek.

 

www.idealstandardturkey.com

 

IDEAL STANDARD Hakkında

Çok uluslu bir dünya firması olan Ideal Standard International'ın kökeni 1875'te ABD'de kurulan American Standard'a dayanıyor. Farklı ülkelerin kültür ve teknolojik özelliklerini bir araya toplayan Ideal Standard, global teknolojiyi, yerel tasarım kültürü ile zenginleştiren bir yapıya sahip. Global markaları Ideal Standard ve Jado’nun yanı sıra İngiltere’de Armitage Shanks, İtalya’da Ceramica Dolomite, Fransa’da Porcher ve İspanya’da Sangra, Baltık ülkelerinde Borma, İskandinav ülkelerinde Venlo, CIS ülkelerinde ise Vidima markaları ile hizmet veriyor. 9 ülkede 23 üretim tesisine sahip olan, 30’dan fazla ülkede 10 binden fazla çalışanı bulunan Ideal Standard, üstün Ar-Ge ve teknoloji çalışmaları sayesinde sektöre kazandırdığı ilkler ile sektöre liderlik eden ve yön veren komple banyo çözümleri sunan, bir dünya markası