Emlak Konut GYO'nun 2018 kampanyasının geçerli olduğu Ebruli Ispartakule'de satılık daire fiyatlarında metrekaresi 3 bin 500 liradan başlıyor.

Gayrimenkul projelerinin gözdesi haline gelen Ispartakule bölgesinde yeni yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Ebruli Ispartakule'de cazip fiyat avantajıyla satışlar başladı. Üstelik projede 84 ay sıfır faizli Emlak Konut GYO kampanyası bulunuyor. 

Metrekaresi 3 bin 500 liraya, 84 ay sıfır faiz fırsatıyla 

Sıtar İnşaat-Aslan Yapı-Torkam ortaklığıyla inşa edilmekte olan Ebruli Ispartakule'de metrekare fiyatları 3 bin 500 liradan başlıyor. Yüzde 10 peşinat ödeyip kalan bölümü 84 ayda sıfır faizle tamamlama imkanının bulunduğu proje, Kuzey Marmara Otoyolu'na yakınlığıyla dikkat çekiyor. 

Değerine değer katacak 

Geniş yeşil alanlara sahip olan Ebruli projesi 3. Havalimanı'na 40 kilometrelik mesafesiyle dikkat çekiyor. Önümüzdeki dönemde değerine değer katacak olan projede erken alanlar çok kazanacak. 

600 milyon liralık dev proje 

724 ayrıcalıklı konut ve her ihtiyaca cevap verecek 52 dükkanın bulunduğu Ebruli Ispartakule Evleri'nde evlerin büyüklüğü 114 metrekare ile 192 metrekare arasında değişiyor. 600 milyon liralık yatırım değerine sahip olan projede otoparktan yüzme havuzuna, güvenlikten çocuk oyun alanına kadar birçok seçenek bir arada sunuluyor.