Kar Yapı'nın Pendik'te hayata geçirdiği projesi 'Edonia Garden'a en çok ilgi bulunduğu konum ve lokasyon nedeniyle sağlık çalışanları, havaalanı personeli, eğitimciler ve finans sektöründen geliyor.


Hem yatırımcı hem de kullanıcıların yoğun ilgisiyle karşılaşan 'Edonia Garden', doğru lokasyonu ve her geçen gün artan yatırım potansiyeliyle şehre de değer kazandıracak bir proje olarak yükseliyor.  Kar Yapı'nın yap-sat olarak inşa ettiği 'Edonia Garden' projesi, bulunduğu konum ve lokasyon nedeniyle sağlık çalışanları, havaalanı personeli, eğitimciler ve finans sektöründen yoğun ilgi görüyor. Konut sahibi olmayı kolaylaştıran fırsat ve avantajlarla satışa sunulan 'Edonia Garden' 388 konut ile 12 ticari üniteden oluşuyor.



Projeye çok çeşitli meslek gruplarından talep geldiğini söyleyen Kar Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü "İstanbul Anadolu Yakası'nın en hızlı gelişen bölgelerinden biri olan Pendik Kurtköy'de hayata geçirdiğimiz Edonia Garden, yoğun ilgiyle karşılaşıyor. Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne 1,5 km, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 3 km uzaklıkta bulunan Edonia Garden, en çok havalimanı personeli ve sağlık çalışanlarının dikkatini çekiyor.

Pilot ve doktorların özel ilgi gösterdiği projemize önemli banka üslerine komşu olmamızdan dolayı banka çalışanları da ciddi talep gösteriyor. Ayrıca projemizin yakınında toplam dört ortaöğretim okulu ile lisenin bulunması ve bitişiğimizde 72 bin metrekarelik bir alanda yapılacak olan, hatta sondaj çalışmalarına başlanan Gedik Üniversitesi kampüsü nedeniyle eğitimcilerden ve öğrenci ailelerinden de ilgi görüyoruz. Öte yandan; binlerce kişinin istihdam edileceği Avrupa'nın en büyük teknoparkı 'İstanbul Teknopark'ın projemize yakın mesafede konumlanıyor olması her kesimden yatırımcıyı buraya çekiyor" diye konuştu.

 

Arsa payı hariç 120 milyon lira yatırım değeriyle hayata geçen ve 4 bloktan oluşan Edonia Garden'da iki bloğun kaba inşaatı bitti, temeli atılan diğer iki blokta da inşaat hızla yükseliyor. Projenin 2019 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Lansman fiyat ve fırsatlarıyla satışı devam eden 'Edonia Garden'da daire fiyatları 205 bin TL'den başlıyor.

 

Ayrıca; liste fiyatı üzerinden firma bünyesinde de yüzde 25 peşinat 60 ay 0 faiz ödemeli kampanya da sunulan fırsatlar arasında yer alıyor. Bunun yanı sıra; 4 farklı bankadan da yüzde 20 peşinat olmak üzere geri kalanı kredi olarak kullanmak mümkün olabiliyor.

 

'Metrekare büyüklükleri brüt 62.49 m2 ila 147.41 m2 arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden meydana gelen proje, geniş sosyal donatı ve spor alanlarına sahip bulunuyor.

Açık havuz fitness center, hamam, sauna, buhar odası, kapalı ve açık çocuk oyun alanları, kafe, süs havuzları olacak şekilde planlanan ‘Edonia Garden’, iki katlı otopark ve her daireye özel bir araçlık alan imkanıyla da dikkat çekiyor.

 

Lokasyon ve ulaşım kolaylığıyla da farklılaşan Edonia Garden, merkezi noktalara yakınlığıyla dikkat çekiyor. Proje; Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne 1,5 km, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 3 km ve hızlı feribota ise 7 km uzaklıkta bulunuyor. Pendik Hızlı Tren Garı ile

Pendik Devlet Hastanesi’ne yakınlığıyla dikkat çeken proje; Pendik Marina, Tuzla Marina ve Marmaray’a da kolay ulaşım sağlayan bir konumda inşa ediliyor. Yapımı devam eden Şeyhli metro istasyonu projeye birkaç dakikalık yürüme mesafesinde bulunuyor. Bu metro istasyonu, site sakinlerine Kadıköy’e kadar çok rahat yolculuk etme ve İstanbul Anadolu Yakası’nın en büyük alışveriş merkezi Viaport’a çok kısa sürede ulaşma imkânı sunuyor.

Kar Group hakkında:

1969 yılında İstanbul Pendik’te madencilik faaliyetleriyle ticaret hayatına adım atan Kar Group, zaman içerisinde Marmara Bölgesi’ndeki çalışmalarını geliştirerek yeni iş alanlarını bünyesine kattı. Agrega, kireç, hazır beton, asfalt, prefabrik beton elemanları ve yapı kimyasalları üretimlerini gerçekleştiren Kar Group; ürünlerini müşterilerine en hızlı ve en ekonomik şekilde ulaştırmak üzere kendi lojistik filosunu da oluşturdu. 2010 yılında inşaat demiri satışına başlayan Kar Group, 2017 yılı itibariyle konut üretimini de iş kolları arasına kattı. Kendine ait 600 araçlık filosuyla inşaat sektörüne A’dan Z’ye hizmet veren Kar Group, bugün Türkiye’nin en büyük müteahhitlik firmalarının tedarikçisi konumunda bulunuyor. Taşeron hizmeti almayan ve tüm faaliyetlerini öz varlığı bünyesindeki tesis, gayrimenkul, makine ve araçlarla gerçekleştiren Kar Group, tüm altyapı ve üstyapı taahhüt işlerini başarıyla yürütüyor.