İş dünyasının gözde çifti KAM A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Çağla Baykam ve BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Çırağan Sarayı’nda düzenlenen rüya gibi bir düğün töreni ile dünya evine girdi.





İnşaat sektöründe gerçekleştirdiği öncü projeleri ile yaklaşık yarım asırdır Başkent Ankara’ya ve Türkiye’ye damgasını vuran BESA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci ve zarif eşi Kadriye Bezci’nin oğulları Efe Bezci ile Ankara iş dünyasının önemli ve sevilen ailelerinden sektör lideri KAM A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mahir Baykam ve eşi Noter Handan Baykam’ın kızı Çağla Baykam, Çırağan Sarayı’nda düzenlenen masalsı bir düğünle aşklarını taçlandırdılar. Görkemli düğüne, İstanbul ve Ankara iş, siyaset, sanat ve cemiyet dünyasından bir çok seçkin isim katıldı.



Ülkemizi yurtdışında ve içinde en iyi şekilde temsil eden BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci ve KAM A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Çağla Baykam’ın nikahın şahitliklerini de çiftin anneleri yaptı.

Nikah sonrası Çırağan Sarayı’nda Golden Gate’te yapılan kokteylde kemancılar eşliğinde çift dansa başlarken özel düğün yemeğinde Lara ve Enbe orkestrası yer aldı. After party’de de Mahmut Orhan DJ kabinine çıkarak davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Dünyayı gezmeyi ve keşfetmeyi seven çift balayı için Meksika’nın Cancun ve Tulum ile Miami Key West’i seçerken; bu özel geceye yaklaşık 600 seçkin konuk katıldı.

Çağla Baykam ve Efe Bezci’nin düğününün gerçekleştirildiği Çırağan Sarayı’nın muhteşem boğaz manzaralı Balo salonu büyülü havası ile şık bir salon düğününe dönüştü. Düğünde, elegan ve şık bir atmosfer yaratıldı. Romantik bol ayna ve kristal avizelerle buluşan nikah alanında da çiftin davetiyelerinde de kullanılan tek gül konsepti kullanıldı.



Gelinin gelinliği Yıldırım Mayruk imzasını taşırken, evden çıkış ve after party gelinlikleri de Raşid Bağzıbağlı tarafından özel olarak tasarlandı. Damadın damatlığı ise özel dikim Derviş Bağzıbağlı’ya ait idi.