Son zamanların en gözde yatırım alanlarından biri haline gelen hızlı değişikliklerin yaşandığı eğlence sektörü her geçen gün daha fazla büyüyor.





Dünya’da eğlence sektörünün yeme-içme dahil büyüklüğü 1,9 trilyon dolara ulaşırken Türkiye’de ise bu pazarın büyüklüğü 13 milyar dolara yükseldi.Ortaya konulan bu rakamlar eğlence pazarının ekonomideki payına dikkat çekerken, ülkemizdeki istihdama da önemli derecede katkı sağlıyor. 14 - 16 Şubat tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek Türkiye’nin ilk ve tek ihtisas fuarı olma özelliğini taşıyan Eğlence – Etkinlik, Park – Rekreasyon Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı ATRAX, bu yılda dünyanın birçok ülkesinden çok sayıda katılımcı ve ziyaretçiyi İstanbul’da ağırlamaya hazırlanıyor.





Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Fuarı ATRAX19, bu yıl da eğlence sektörüne yeni bir soluk kazandıracak. Her yıl katlanarak büyüyen fuar, geçtiğimiz sene 42 ülkeden 182 firma ve 9 bin ziyaretçiyi ağırlayan fuarda bu yıl 50 ülkeden 10 bin ziyaretçi hedefleniyor. Eğlence parklarından çocuk oyun gruplarına, jetonlu oyun makinelerinden tırmanma duvarı ekipmanlarına, hareket simülatörlerinden ses ışık sahne sistemlerine kadar etkinlik ve eğlence sektörüne dair A’dan Z’ye her şeyin yer aldığı fuar gerek yurt içi gerekse yurt dışında yakından takip ediliyor.





Etkinlik ziyaretçilerine doyasıya eğlenmeyi vaat ederken katılımcı firmalara da potansiyel müşterileriyle tanışma fırsatı sunuyor.Böylece büyüyen eğlence pazarında rekabet gücünü yükselterek sürdürülebilir büyümeye katkıda bulunmayı hedefliyor.