Şua İnşaat, Anadolu yakasının kalbi Kadıköy Fikirtepe’de konumlanan projesi Elite Concept’te başlattığı teslime özel kampanya ile banka kredisiz 48 ay sıfır faiz fırsatı sunuyor.


İki bloğunda hemen teslim avantajı sağlanan Elite Concept’ten, yüzde 30 peşinatla konut sahibi olmak mümkün. Proje; eğlence, kültür, alışveriş, yatırım ve hayatın tam merkezindeki konumu ve İstanbul’un dört bir yanına hakim manzarasıyla elit bir yaşam konseptinin yanı sıra kısa vadede yüksek kazanç vadediyor.

İnşaat sektöründe 26 yıldır yaşama değer katan projeler üreten Şua İnşaat, yerli ve yabancı gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi olan Kadıköy Fikirtepe’nin en merkezi lokasyonunda konumlanan projesi Elite Concept’te teslime özel yeni bir kampanya başlattı. İki bloğunda hemen teslim avantajı sunulan Elite Concept’ten yüzde 30 peşinat ve banka kredisiz 48 ay sıfır faiz fırsatı ile konut sahibi olmak mümkün. 24 katlı 3 blokta 1+1’den 4+1’e kadar çeşitli büyüklük ve özellikte 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından oluşan Elite Concept, elit bir yaşam konsepti ve kısa vadede yüksek kazanç vadediyor.